A síneken kötött ki egy autó Hajdúböszörménynél

Akt.:
A síneken kötött ki egy autó Hajdúböszörménynél
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Szerdán is szóltak a szirénák a megyében. Ügyeleti hírek.

Mint ahogy a katasztrófavédelem illetékesétől megtudtuk, egy személygépkocsi tegnap délután lesodródott az útról és a síneken állt meg a Hajdúböszörmény-Hajdúvid vasúti átjáróban. A hajdúböszörményi és a hajdúnánási hivatásos tűzoltók csörlő segítségével az autót a sínekről levontatták, ezalatt egy személyvonat öt utasával várakozott. Az eset során nem sérült meg senki.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc személyt fogott el, akik közül két főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg hét főt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök tizenhárom személyt állítottak elő, köztük öt főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés tíz esetben történt.

Az OMSZ illetékese elmondta, szerdán 174 feladatot láttak el a mentősök. Közülük említendő: 14 óra 48 perckor baleset történt Berettyóújfaluban, ahol két kamion ütközött, itt egy könnyű sérültet láttak el. 18 óra 33 perckor a 4-es főút hajdúvidi leagázásánál személygépkocsi gázolt el egy gyalogost, aki könnyű sérüléseket szenvedett.Hajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés