A legjobb nyolc csapat közé jutásért küzdenek futsalosaink

Berettyóújfalu, Debrecen, Hajdúböszörmény – Három hajdú-bihari együttes is érdekelt a női futsal Magyar Kupa második fordulójában: a Hajdúböszörményi TE, a DEAC és az MVFC-Berettyóújfalu II. is pályára lép a legjobb tizenhat között.

Az NB I-es böszörményi egylet szombaton 17 órától csap össze a Szekszárddal, idegenben. Quirikó Vivien tanítványai 10–2-re búcsúztatták az előző körben a Reklám-Press Skorpió gárdáját, a tavalyi döntős szekszárdiak most kapcsolódnak be a küzdelmekbe.

A cívisvárosiak vasárnap 18 órától fogadják a Szolnokot. Mindkét csapat az NB II. Keleti csoportjában harcol. Az MK első fordulójában a DEAC az Egerrel mérkőzött volna meg, de a rivális nem állt ki, így 3–0-val Sólyom Attila alakulata ment tovább. A szolnokiak 10–4-es sikerrel búcsúztatták a Wanted Szabadidő Sportot.

A másodosztályú Mezei-Villre a tolnai élvonalbeli Brandmission-Artifex gárdája vár, a felek vasárnap 15 órától feszülnek egymásnak a Pálfi István Rendezvénycsarnokban. Az újfaluiak 2–0-ra múlták felül a Szent Mihályt még szeptember 10-én.

HBNHajdúböszörmény.
HAON.HU


hirdetés