Örömteljes minden nap az ikrek között

Hajdúböszörmény - Tizedik alkalommal szervezte meg az ikertalálkozót a hajdúböszörményi egyesület.

Hajdúböszörmény - Tizedik alkalommal szervezte meg az ikertalálkozót a hajdúböszörményi egyesület.

A sors nagy ajándéka, ha egy édesanya egyszerre két vagy több gyermeknek ad életet. Talán ezt ismerte fel a Keleti-Főcsatorna Közhasznú Egyesület tíz esztendővel ezelőtt, amikor először megszervezte az ikertalálkozót.

Ebben az esztendőben, december 14-én, a művelődési központ Bársony András Termében találkoztak szülők és gyerekek, hogy együtt ünnepelhessenek, örüljenek egymásnak. A rendezvényen Tiba István országgyűlési képviselő köszöntötte a megjelenteket: kiemelve, hogy a térségben, különösképpen itt, Böszörményben számos ikerpár él. Ezt követően Kiss Attila polgármester is üdvözölte azt a 87 családot, akik részesei lehettek a közös ünneplésnek.

Kövér Ibolya és párja is rendszeres résztvevői a rendezvénynek. Gyermekeik: Borsó Gabika és Dóra már négy és fél évesek. Ahogy az édesanya mondja, bearanyozzák a napjaikat. Sokan azt gondolják, hogy nem könnyű feladat egyszerre két gyermek cseperedését vigyázni, számára ez örömteljes dolog a mindennapokban. Nagyon jónak tartja ezt a rendezvényt, hiszen ilyenkor találkozhat a többi ikres szülőtárssal, bár év közben is kapcsolatban állnak egymással, de az ünnepek közeledte meghitté teszi az együttlétüket.

A Berkenye együttes műsora is hozzájárult ahhoz, hogy szülők és gyermekek jól érezzék egymást.

- Gargya Imre -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!