Életstílus

2016.12.07. 10:47

Fogfehérítés otthon? Semmi akadálya, ezekre a lépésekre kell figyelnie.

<p lang="hu-HU" align="justify">Elszíneződtek fogai és a sárgás árnyalat egyre inkább zavaró? A vakítóan fehér fogak aktívan hozzájárulnak a magabiztos megjelenéshez, melyre az élet minden területén szükség van.

Elszíneződtek fogai és a sárgás árnyalat egyre inkább zavaró? A vakítóan fehér fogak aktívan hozzájárulnak a magabiztos megjelenéshez, melyre az élet minden területén szükség van. Az állásinterjú sikere nehezen elképzelhető úgy, ha közben nem önbizalommal állunk hozzá, de a magánéletben is fontos szerep jut az önfeledt mosolynak. Korábban kizárólag a fogorvosnál volt elérhető a fogfehérítés, ám ez kétségtelenül helyhez és időhöz kötött.

A mindennapi rohanásban általában alig akad időnk arra, hogy saját magunkkal foglalkozzunk. A munka, a háztartás, a napi edzés, vagy a gyerekekkel kapcsolatos ügyintézés után már nem szívesen megyünk el a szakemberhez annak érdekében, hogy ott végigüljünk egy fehérítő kezelést. De nem is kell, hiszen a fogfehérítés a Philips segítségével már otthon is minden gond nélkül megoldható. A szettben kapható fehérítő rendszerrel fogorvosa egy személyre szabott sínt készít el, melyet bármikor alkalmazhat otthon a csomagban levő anyagok használatával. Olvasás, televíziózás, pihenés közben fehérednek fogai, hogy hamarosan visszanyerhesse azok eredeti, elszíneződés előtti állapotát.

A Philips Zoom NiteWhite rendszer rendkívül biztonságos és sok más fogfehérítő módszerrel szemben valóban eredményesen vethető be a vakítóan fehér fogak megvalósítása érdekében. A fehérítés tulajdonképpen fogorvos felügyelete alatt történik, és a speciális sín tökéletesen passzol az Ön fogaira. Már néhány nap után érezhető a változás, egy-két hetet követően pedig maximális hatását élvezheti a módszernek. A kéttartályos fecskendő, mely a fehérítéshez szükséges anyagot tartalmazza, nem igényel hűtést, és értékes összetevőinek köszönhetően maximálisan védi a fogak felszínét. Nem csak fehérebbek lesznek tehát a fogak, de felületük is simábbá, fényesebbé válik, s ugyanakkor azok egészsége is megőrizhető ilyen módon.

A fogak a rendszeres kávézástól, teázástól, vörösbor fogyasztásától sok árnyalattal eltérhetnek eredeti színüktől. Odafigyelés hiányában sajnos jelentősen ronthatják az arcról kialakult képet a sárgás fogak. Felejtse el az ebből fakadó hátrányokat, és merjen újra magabiztosan mosolyogni! A területen már számtalanszor bizonyított Philips termékcsalád hozza a tőle elvárt színvonalat. Az otthoni használatra kialakított rendszert bármikor bevetheti a fogsor világosabbá varázsolása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!