Életstílus

2016.04.19. 08:55

Agy, belek, szív - Emberi szerveket formáló tortákat süt egy ápolónő

Az emberek vagy izgatottá válnak az édességektől, vagy undorodnak azoktól. 

Az emberek vagy izgatottá válnak az édességektől, vagy undorodnak azoktól. Katherine Dey ápolónőként dolgozik New Yorkban, viszont van egy különleges hobbija, amiben nagyon tehetséges. A 30 éves nő ugyanis süteményeket süt, de nem akármilyeneket.


Fotó: buzzfeed.com


Emberi szerveket formál meg édességből. A fiatal nő néhány évvel ezelőtt kezdett el érdeklődni a sütés iránt, először egy farönkön lévő gombát formázott meg, utána viszont változtatott a tematikán és az anatómia felé fordult. Ma pedig minden alkotása pontosan úgy néz ki, mint az emberi szervek.


Fotó: buzzfeed.com


- Rengeteg dolog inspirál. Szeretem azt a különös érzést, amikor valami valóságosnak tűnik, de mégsem az. Azt, amikor a torta egyáltalán nem tűnik étvágygerjesztőnek, de nagyon finom és ahogy az emberekben ez kettős érzést vált ki.


Fotó: buzzfeed.com


Leginkább az anatómia, a gombák, vagy a portrék felé fordulok alkotás közben. Ugyanakkor mindezek elkészítése hatalmas munkát igényel - fogalmazott Katherine.


Fotó: buzzfeed.com


Hozzátette, az emberekben mindenképp erős érzelmeket váltanak ki a süteményei, vagy izgatottá válnak azok láttán, vagy undorodnak és az is előfordul, hogy senki nem eszi meg a süteményt.


Fotó: buzzfeed.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!