Életstílus

2008.02.21. 06:03

Férfiarcok a pakolás alatt

<p>A szépségipar számít a férfiakra! Ezt bizonyítja, hogy több világhírű cég is fejlesztett ki kifejezetten a férfiak bőréhez igazodó krémeket, géleket.</p>

Vannak közöttük hidratáló, feszesítő, ránctalanító, illetve szemkörnyékápoló termékek is, melyek egyre népszerűbbek az erősebb nem képviselőinek körében.

– A tinédzserek temészetesen a pattanásaikat szeretnék minél rövidebb idő alatt eltüntetni, ám aki ebből a korból már kinőtt, hidratáló krémeket használ – mondta el lapunknak Matolcsi Kitti kozmetikus, aki hozzátette: a harmincon túli férfiak ránctalanító, s feszesítő krémeket használnak – ez utóbbiak ára legfeljebb öt– hatezer forint.

– Gyakran keresik fel a kozmetikai szalonokat a férfiak, akik egy része hidratáló, ránctalanító pakolást, illetve kezelést kér. Sokan gyantáztatni jönnek, általában a mellkasukat, a hónaljukat, illetve a lábukat szeretnék szőrteleníteni – a sportolók körében ez utóbbi különösen népszerű.
A szoláriumokban is gyakran megfordulnak a férfiak, mint megtudtuk: általában a húsz és harminc év közöttiek a mesterséges barnulás hívei, de az örök fiatalság reményében bízó negyvenes, ötvenes urak között is vannak megrögzött szoláriumozók. Ön szerint jól teszik a férfiak, hogy kozmetikushoz és szoláriumba járnak? Mondja el fórumunkon!

Kapcsolódó cikkek:

- Száraz Ancsa -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!