Életmód

2018.06.18. 08:26

Mozgás és jókedv a Kerekerdőben

Debrecen - A fitneszedzők egymás után érkeztek a színpadra, hogy megmozgassák a közönséget.

Debrecen - A fitneszedzők egymás után érkeztek a színpadra, hogy megmozgassák a közönséget.

Vasárnap végre Debrecenben is felpörgette a mozgás szerelmeseit a Family Perfect Day Fitness-, Egészség-, Szépség és Divat Fesztivál, melyet más nagyvárosokban már hét alkalommal megrendeztek. Több százan érkeztek kicsik és nagyok a Kerekerdő Élményparkba, akik együtt mozogni, táncolni és sportolni akartak, illetve azok, akik számára a tudatos életmód elengedhetetlen.

Az érdeklődők családias hangulatban tölthették el a napot, egymást kísérték a változatos programok. Nem volt megállás, a fitnesz prezenterek egymás után érkeztek a színpadra, hogy arra ösztönözzék a nagyközönséget, adják át magukat a pillanatnak és a mozgásnak. Az eseményre határon túlról is érkeztek fitnesz rajongók.

Mindenük a sport

– Jómagam és a kis csapatom igazi sportkedvelők vagyunk. Hobbim és egyszerre munkám is a sport, aerobik oktató vagyok, így nem véletlen, hogy egy ilyen erős csapat állhat most mögöttem. Romániából, pontosabban Nagyszalontáról jöttünk. Ha a mozgásról van szó, akkor nem ismerünk határokat! Katus Attila már többször járt nálunk, természetesen ismerjük Rubint Rékát is, az ő rendezvényein is vettünk már részt. A mai napra nagyon sok erővel és lendülettel érkeztünk, ha van rá időnk és energiánk, akkor nem ismerjük a lehetetlent. Rászántuk magunkat, hogy az elejétől a végéig tartjuk a frontot, képviseljük országunkat és Nagyszalontát – mondta el lapunknak Kenéz Daniella.

Délután a Miss Perfect Hungary Szépségverseny castingjára került sor, ahol tíz lányt választott ki a zsűri; ők a továbbiakban részt vehetnek egy háromnapos felkészítő táboron, s június 22-én a döntőn kiderül, kinek a fejére kerül a korona.

Már kicsi korban

Tóth Valentina, a rendezvény főszervezője örömét fejezte ki, hogy sokan eljöttek a fesztiválra, s bízik a jövőbeni töretlen érdeklődésben is:

Azért jött létre a családi nap, hogy a kisgyermekeknek is példát mutassunk azzal, hogy együtt boldogan, önfeledten adjuk át magunkat a mozgás örömének. Már gyermekként meg kell tanulni, hogy az egészséges életmód elengedhetetlen."

Az ismert fitnesz edző, Rubint Réka Debrecenben sem okozott csalódást, olyan energiát adott a helyi közönségnek, amit biztosan nem fognak egyhamar elfelejteni. A vendégek vele együtt mozogtak, majd kígyózó sorokba állva vártak arra, hogy egy közös szelfit készítsenek kedvencükkel.

A fitneszguru lapunknak elmondta, imádja a debreceni közönséget, imád a cívisvárosba jönni, örömmel mozgatta meg ismét az itteni tábort. – Még most is libabőrös vagyok, annyira jó itt lenni, érzem az emberek szeretetét, ami fantasztikus. Nagyon jó látni és érzékelni azt, hogy ennyi ember rászánja a hétvégéjét arra, hogy sportoljanak egyet és megtiszteljenek engem a bizalmukkal – mondta Rubint Réka.

- Nagy Emese -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!