Egyperces

2008.05.27. 12:49

Baglyot találtak Nyíregyházán!

<p>Nyíregyháza - Olvasónk írt levelet hétfőn arról, hogy Nyíregyházán, a Sóstói erdőben néhány fiatal egy baglyot talált.</p>

Olvasónk levele:

Vasárnap az erdei tornapálya kerékpárútján hazafelé jövet elállta az utat egy jó pár fiatalember. Rájuk szóltam, hogy nem lehetne-e utat engedni, mert igen forgalmas munkaszüneti napokon ez az út.

Válaszoltak is illedelmesen, hogy "Csókolom, nem tetszik látni, hogy mi van itt?" és akkor láttam, hogy a kör közepén egy iciri-piciri kis bagoly csücsült. Igen megkapó látvány volt, még elnézést is elfelejtettem kérni, csak annyit mondtam, hogy de aranyos, és azt, hogy hívják az Állatbarát Alapítványt, mire mondták, hogy igen.

Csuda mókás látvány volt, hirtelen nem is tudom lehettek, vagy négyen, öten, mind ilyen vizipólós kinézetűek és középen az a pici élőlény. Miután már leírtam az élményemet, jó lenne ha értesülhetne más is róla, hogy hová került a bagolybébi és felépül-e.

Üdvözlettel : egy kerékpáros azaz Tavasz

Olvasónk levelére reagálva az Állatbarát Alapítvány munkatársa elmondta: nem érkezett hozzájuk bejelentés bagolyról, így sajnos az állat nagy valószínűséggel még mindig az erdőben lehet.

Kérjük Önöket, amennyiben információval rendelkeznek a kis bagoly hollétéről, írjanak a [email protected] címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!