Csúnya karambol és tragikus vonatgázolás: sűrű napja volt szerdán a tűzoltóknak

Baleset a 4-es főúton Ebes térségében
Baleset a 4-es főúton Ebes térségében - © Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Debrecenben ágyban dohányzás okozott tüzet, Hajdúböszörményben vezeték esett autóra egy ütközés után. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egy személygépkocsi és egy kisteherautó ütközött össze 4-es számú főúton Ebes közelében. A hajdúszoboszlói hivatásos tűzoltók vonultak a balesethez, akik a járműveket átvizsgálták, majd áramtalanították azokat. A mentőszolgálat a kisteherautó vezetőjét kórházba szállította.

nf2Fotó: Matey István

Huszonnégy négyzetméteres lakókonténer lángolt teljes terjedelmében tegnap délelőtt Kabán, a Kert utcában. A kabai önkéntes és a püspökladányi hivatásos tűzoltók vonultak a helyszínre, akik kéziszerszámokkal és két vízsugárral oltották el a lángokat. A lakókonténerben ketten éltek, de a tűz idején nem tartózkodtak otthon, így nem sérültek meg.

Villanyoszlopnak ütközött egy személygépkocsi Hajdúböszörmény közelében. A villanyoszlopot kitörte, a felsővezeték az autóra esett. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók a személygépkocsit áramtalanították. A rendőrség az érintett utat a helyreállítás idejére lezárta. A mentőszolgálat a személygépkocsi két utasát kórházba szállította további vizsgálatra.

Hat méter magas fa egyik ága lehasadt, és a járókelőket veszélyeztette Debrecenben, a Babits Mihály utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel távolították el a faágat.

Elgázolt egy embert a vonat tegnap délután Debrecenben, a Tölgyfa és az Ilona utca kereszteződésében a vasútvonalon. A sérült a helyszínen életét vesztette. A megyeszékhely hivatásos egységét riasztották a balesethez. A Nyíregyháza felől érkező menetrendszerűen közlekedő vonaton negyvenöten utaztak, akik nem sérültek meg, egy mentesítő vonatra szállították át őket, melyben a debreceni hivatásos tűzoltók is részt vettek, ezen kívül megvilágítással segítették a rendőrségi helyszínelést.

Hajdúnánáson, a Hunyadi utcában három négyzetméteren a kerti hulladék égett. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Ágyban dohányzás miatt keletkezett tűz tegnap este Debrecenben, a Császár Péter utcában. A lángoló ágynemű az udvarra kikerülve összehordott szemetet is meggyújtott. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral fékezték meg a lángokat.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Debrecen - Életét vesztette az az ember, akit egy nemzetközi gyorsvonat gázolt el Debrecenben, a Sámsoni úti vasúti átjáróban - adta hírül a katasztrófavédelem. A helyszínre a város hivatásos tűzoltóit riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett biztosítják a hel...

Hajdú-Bihar - Egy személyautó és egy kisteherautó ütközött össze a 4-es számú főúton, az ebesi elágazásnál - adta hírül a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint november 7-én 8 óra körül a 4-es számú főút 210. kilométerszelvényében, Hajdúszoboszló és...Ebes.
HAON.HU


hirdetés