Öten sérültek a Kishegyesi úton

Akt.:
Öten sérültek a Kishegyesi úton
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Három személygépkocsi ütközött össze, egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki a tűzoltók. Ügyeleti hírek.

Korom égett egy kéményben tegnap reggel Nyíradony-Aradványpusztán, a Szénégető utcán. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéménykotróval eltávolították a izzó részeket.

Veszélyesen megdőlt egy tizenöt méteres fa tegnap Püspökladányban, a Szigetsor utcában. A hajdúszoboszlói és püspökladányi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik motoros láncfűrész segítségével eltávolították a fát.

Teljes terjedelmében égett tegnap délben egy ötven négyzetméteres melléképület Hosszúpályiban, az Árpád utcában. A létavértesi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók egy-egy vízsugárral körülhatárolták, majd eloltották a tüzet. A katasztrófavédelem munkatársai kihoztak az épületből három gázpalackot, melyek közül az egyik felhasadt. Egy ember megsérült a tűzben, őt a mentőszolgálat kórházba szállította.

Szén-monoxid érzékelő riasztott Komádiban, a Munkás utcában. A helyi önkormányzati és a berettyóújfalui hivatásos tűzoltók vonultak, akik méréseket végeztek a családi házban. A műszerek kimutatták a mérgező gáz jelenlétét a levegőben. A gázszolgáltató a fűtőberendezést lezárta. A mentőszolgálat egy gyermeket és egy felnőttet kórházba szállított. A kórház tájékoztatása szerint a gyermek nem sérült meg, a felnőtt mérgezése enyhe fokú.

Hétfő este három személygépkocsi ütközött össze a debreceni Kishegyesi utcában. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói egy embert feszítővágó berendezés segítségével szabadítottak ki az egyik összetört autóból. A balesetben öten sérültek meg őket a mentőszolgálat kórházba szállította – tájékoztatott a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivője.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 4 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek könnyű sérüléssel végződtek. A szolgálatot ellátó állomány 8 személyt fogott el, akik közül 7 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt a vele szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 12 személyt állítottak elő, köztük 5 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 3 esetben történt.Derecske.
HAON.HU


hirdetés