Indul a munka a Vágóhíd utcán, torlódásokra készüljünk

A kép illusztráció
A kép illusztráció - © Fotó: Matey István
Debrecen – A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a debreceni Vágóhíd utcán, több mint 1 kilométeres szakaszon nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végez. A tervek szerint – megfelelő időjárási körülmények mellett – a munkálatok június 15-től egészen június 27-ig tartanak majd. Ez idő alatt a közlekedők időszakos korlátozásokra, torlódásra számíthatnak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. a Vágóhíd utcán a Dohánygyári bejárótól az iparvágányig, közel 1 kilométer hosszt érintve nagyfelületű burkolatfelújítási munkát végez. A kopóréteg marása június 15-én, pénteken kezdődik, melyet szombaton és hétfőn folytatnak majd. A közműszerelvények szintbe emelését a marási munkákkal egy időben, péntektől jövő hét szerdáig végzik el a szakemberek. A tervek szerint június 21-én, csütörtökön kezdődhet és június 27-én, szerdán fejeződhetnek be a kivitelezési munkálatok, melynek során az érintett szakaszon található 3 pár buszöböl is megújul.

A Vágóhíd utcán a közlekedők félpályás lezárásokra számíthatnak, az aszfaltozás idején pedig az érintett telephelyek autóval való megközelítése az aszfalt kihűléséig időszakosan korlátozottan lesz elérhető.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket az úton dolgozók és a többi járművezető biztonsága érdekében, hogy a munkaterületen érvényes ideiglenes sebességhatárokat mindenképpen tartsák be! Tekintettel arra, hogy a lehetséges alternatív útvonalakon is hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért az autósoknak érdemes még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál (+36-1-336-2400), illetve az utinform.hu-n, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

– Magyar Közút Nonprofit Zrt. –


Kövesse élőben a debreceni közlekedési helyzetet a Waze térképének segítségével:


Átépítik a vasúti átjárót
Debrecen - A Sámsoni út, valamint a Tölgyfa és a Keresszegi utcák kereszteződésében lévő vasúti átjáró az ott folyó korszerűsítés miatt várhatóan csak szombaton délutántól használható ismét teljes szélességben és folyamatosan. Mit tehet az, aki nem akar a sorban várakozni, hanem más utat választa...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés