Feró kedvence a debreceni énekes, évek óta

Feró kedvence a debreceni énekes, évek óta
© Fotó: Magánarchívum
Budapest – Bence harmadik helyezettként automatikusan bejutott a fináléba.

Elérkeztünk A Dal 2019 első elődöntőjéhez, melyet szombat este nézhettünk végig a Duna és a Duna World képernyőjén. A legutóbbi válogatón fény derült a 18 továbbjutó nevére, közülük aznap este kilenc előadó lépett színpadra versenydalával. Az énekesek és a zenekarok számára óriási tétje volt a szombat estének, hiszen három előadó automatikusan továbbjut a döntőbe, egy versenyzőt pedig a közönség szavazataira bíztak. Így az este végén kiderült, ki az a négy előadó, aki közelebb kerül Portugáliához, hogy ott képviselje Magyarországot a nemzetközi színpadon. A debreceni, volt adys diák, Vavra Bence Szótlanság című dalával utolsó, kilencedik fellépőként lépett pódiumra. Kisfilmjében elmondta, nagyon izgulós típus, de az évek alatt kitanult olyan technikákat, melyekkel legyőzheti ezt. A válogatón nagyon jól szerepelt, és ezt a zsűri sem hagyta szó nélkül, az egekig magasztalták Bencét. A fiatal tehetség erre reagálva elárulta: van rajta ezáltal nyomás, de nagyon szeretne bekerülni a döntőbe.

Sikerült!

A produkciót követően Mező Misi értékelt először, s nem tudta kritikával illetni Bencét, majd Nagy Feró vette át a szót, s a produkcióban hátul táncoló lány fontosságára hívta fel a fiatal figyelmét. – Évek óta a kedvencem vagy. Ott táncol melletted egy csaj, vedd észre őt, mert egy kicsit mintha valami hiányozna az előadásból. Megváltoztathatnád azzal, hogy nem állsz egy helyben – fogalmazott a Beatrice énekese. A zsűritől és a közönségtől összesen 42 pontot kapott az énekes; ez a harmadik helyre volt elegendő, s így be is jutott a döntőbe, a legjobb nyolc közé – tehát február 23-án többek közt neki is drukkolhatunk.

ND


A Dal 2019 - Az Acoustic Planet nyerte az elso elodöntot
Budapest - Az Acoustic Planet nyerte A Dal 2019 első elődöntőjét szombaton. A zsűri döntésével még Petruska és Vavra Bence, a tévénézők szavazataival a The Middletonz jutott tovább a döntőbe a Duna Televízióban és a Duna World csatornán sugárzott showműsorban. Az Acoustic Planet Nyári zápor című ...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés