Egy gitár és egy hang

Akt.:
Tóth Erik és Káposztás Bálint
Tóth Erik és Káposztás Bálint - © Fotó: magánarchívum
Debrecen – Tehetségkutató versenyeken nem indul a duó.

Semmi fényűzés, a titok az egyszerűség. Egy akusztikus gitárral a kézben is lehet tökéleteset énekelni, s a két dráma tagozatos adys srác be is bizonyította ezt. – Kiskorom óta vonzódom a zenéhez, mivel apukám tíz éve üzemeltet egy klubot Hajdúszoboszlón – mondta Káposztás Bálint, a duó énekes tagja. A gitáros, a 17 éves Tóth Erik is gyerekkora óta zenél, nagyjából kilenc éve. A fiatalok a középiskolában fedezték fel egymás tehetségét; leültek zenélni, és össze is állt a kéttagú formáció.

Tervek

A fiúk YouTube-csatornáján egyelőre még pár dalt dolgoztak fel, viszont szembetűnő, hogy mindegyik szám eredeti előadója Majka. – A mai fiatalok körében nagyon ismertek a dalai, és sokan szeretik őt. A „cover”, vagyis az átdolgozás pedig nagy népszerűségnek örvend a közösségi médiában – magyarázta az énekes. Hozzátette: – Szeretnénk ismertek lenni abban a stílusban, amit mi képviselünk. Nincsenek nagy álmaink, elsősorban most az a legfontosabb, hogy élvezzük, amit csinálunk – hangsúlyozta a 16 éves Bálint. A hajdúszoboszlói fiatal azt is kifejtette, hogy egyhamar biztosan nem láthatjuk őket a televízióban. – Nemsokára indul az X-faktor, és volt róla szó, hogy elindulunk, de aztán elvetettük. Mi abban szeretnénk kitűnni, hogy a közönséget a személyiségünkkel ragadjuk meg, és azt érezzék amit mi, amikor zenélünk: felszabadultságot és örömöt.

ND


Debrecen - Káposztás Bálint és Tóth Erik duója alaposan kitágította a határokat: fogták a tavalyi év egyik legnépszerűbb dalát, és teljesen újraértelmezték azt. Nem kis fába vágta fejszéjét az ukrajnai Tóth Erik és a hajdúszoboszlói Káposztás Bálint duója, a Be: a Debreceni Ady Endre Gimnáziumban...Debrecen.
HAON.HU


hirdetés