Debrecen hírei

2019.01.23. 10:56

Több baleset is történt a havazás miatt

Hajdú-Bihar - Balesethez és tűzhöz is riasztani kellett a lánglovagokat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Hajdú-Bihar - Balesethez és tűzhöz is riasztani kellett a lánglovagokat. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

A tegnapi havazás miatt több közúti balesethez is riasztották a tűzoltókat. Debrecen közelében, a 33-as számú úton egy személygépkocsi sodródott le az útról. A megyeszékhely hivatásos tűzoltói vonultak, akik áramtalanították a járművet, vezetőjét pedig a mentőszolgálat kórházba szállította.

Később, a 471-es számú úton történt baleset Debrecen határában. Egy autó a tetejére borult, a tűzoltók visszaállították azt a kerekeire, majd elvégezték a feszültségmentesítést. Az autó utasai nem sérültek meg.

A debreceni Gizella és Rigó utca kereszteződésében két jármű ütközött össze, majd az egyik autó a villanyoszlopnak csapódott, amelynek betongyámja eltörött. A tűzoltók áramtalanítottak és a helyszínt biztosították az áramszolgáltató kiérkezésig.

Komádi külterületén is baleset történt tegnap. Egy lószállító utánfutót húzott, amely félig az árokba csúszott. A komádi önkormányzati tűzoltók drótkötéllel kihúzták az utánfutót az árokból.

Nyolc négyzetméteres fa tároló égett teljes terjedelmében Nagyrábén, a Liszt Ferenc körúton. A püspökladányi hivatásos tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat.

Családi ház kéményében a korom izzott Nyíradony-Tamásipusztán, a Viczmándi úton. A nyíradonyi hivatásos tűzoltók kéménykotróval a kéményt kitisztították. A házban élők az éjszakát szomszédoknál töltötték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!