Debrecen hírei

2018.11.01. 10:16

Több helyen égettek kerti hulladékot

Hajdú-Bihar - Viszonylag egyszerű napot tudhatnak maguk mögött a tűzoltók és a rendőrök. Ügyeleti hírek.

Hajdú-Bihar - Viszonylag egyszerű napot tudhatnak maguk mögött a tűzoltók és a rendőrök. Ügyeleti hírek.

Debrecenben, a Pacikert utcában egy ház kertjében az ott élő ember szemetet égett szerdán kora délután. A debreceni hivatásos tűzoltók egy vízsugárral oltották el a lángokat, majd helyszíni ellenőrzést folytattak le.

Szintén kerti hulladék égetése miatt riasztották a debreceni tűzoltókat szerdán. Késő este Debrecenben, az Odú utcában egy lakatlan ház udvarán egy elföldelt füstölgő hulladék kupacot jelentettek a tűzoltóknak. Az egység dugólétrán keresztül bejutott a kerítésen és egy vízsugárral a tüzet eloltotta.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában 6 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 2 súlyos és 4 könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 3 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján fogott el. A rendőrök 18 személyt állítottak elő, köztük 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 8 esetben történt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!