Debrecen hírei

2018.10.03. 08:04

Az elmúlt 24 óra intézkedései

Debrecen - A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársainak elmúlt napja számokban.

Debrecen - A rendőrség és a katasztrófavédelem munkatársainak elmúlt napja számokban.

Mint azt a Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság megyei szóvivőjétől megtudtuk, kedden tűzjelző riasztásokhoz kellett vonulnia a tűzoltóknak, káreseti beavatkozás nem történt.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint a rendőrök az elmúlt 24 órában 1 személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatot ellátó állomány 7 személyt fogott el, akik közül 3 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 4 főt pedig a velük szemben érvényben lévő körözés alapján. A rendőrök 22 személyt állítottak elő, köztük 11 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 7 esetben történt.

Körözött férfit fogtak el a határon

Az ártándi határon fogták el a rendőrök azt a férfit, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság körözött – számolt be a police.hu.

A férfi egy román forgalmi rendszámú mikrobusz utasaként jelentkezett belépésre az Ártánd Közúti Határátkelőhelyen október 2-án 19 óra körül. A rendőrök ellenőrizték a sofőr és vele utazók adatait, amely során megállapították, hogy az egyik utassal szemben közokirat-hamisítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt a Budapesti Rendőr-főkapitányság XVIII. kerületi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki. Az egyenruhások a férfit elfogták, majd előállították a Biharkeresztesi Rendőrőrsre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!