Debrecen hírei

2018.09.27. 11:50

Gyermekek álma a Nagyerdei Kultúrparkban

Debrecen - Csaknem ötszáz hátrányos helyzetű és állami gondoskodásban nevelkedő gyermek álma valósult meg a Campus Fesztivál révén, a Dreamnight keretében, szerdán.

Debrecen - Csaknem ötszáz hátrányos helyzetű és állami gondoskodásban nevelkedő gyermek álma valósult meg a Campus Fesztivál révén, a Dreamnight keretében, szerdán.

Az idei Campus Fesztivál a jó programok és a felhőtlen bulizás mellett az összefogásról is szólt.

A nagyerdei eseményen közel négymillió forint gyűlt össze, ennek köszönhetően jött létre a kivételes program. A szervezők a Dreamnight – Álmodj velünk keretében életre szóló élményekkel örvendeztettek meg több mint ötszáz hátrányos helyzetű és állami gondoskodásban nevelkedő gyereket.

Az esti kalandnak a Nagy­erdei Kultúrpark adott otthont, ahol önfeledten szórakozhattak a gyermekek és kísérőik, végigjárhatták az Állatkertet és kipróbálhatták a Vidámpark összes játékát. A Hajdú-Bihar megye 11 intézményéből érkező vendégeket nagy meglepetés is várta a programhelyszíneken: többek közt Tőzsér Dani és Dombi Tibi, a legnépszerűbb YouTube-erek, Oláh Gergő, Freddie, Kállay Saunders András.

– A Campus Fesztivál évek óta nemcsak a nézőcsúcs döntögetésről szól, hanem a társadalmi felelősségvállalásról is. Idén egy nagyszabású, világszerte ismert kezdeményezéshez csatlakoztunk. Külön öröm számomra, hogy a fesztivál résztvevőinek támogatásával mindez megvalósulhat – mondta Miklósvölgyi Péter, a fesztivál igazgatója.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!