Debrecen hírei

2018.09.21. 14:46

Esküvői fotópályázat a Hajdú Online-on

Debrecen - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma.

Debrecen - Kényeztető wellnesshétvége a legjobbnak bizonyuló fényképen szereplő pár jutalma.

Érdemes részt venni a Hajdú Online-on szeptember 21-én kezdődő esküvői fotópályázaton. A legtöbb szavazatot összegyűjtő páros jutalma egy 2 személyes, 2 éjszakára szóló, kényeztető wellnesshétvége lesz.

Feltöltés, aztán szavazás

A nyereményjátékban azok a párok vehetnek részt, amelyek 2017. január 1-je után esküdtek (Hajdú-Bihar megye szülöttei vagy itt élnek), jelenleg is házasok, és a Hajdú Online nyitóoldalán az erre létrehozott online adatlapot kitöltötték, azon keresztül az esküvői fotójukat feltöltötték.

A fotókat a Hajdú Online felületén egy arra létrehozott oldalra töltik fel, megjelölve a fotón szereplő versenyző házaspár mindkét tagjának nevét. Szavazatnak a képre leadott voks számít. Az nyeri a wellnesshétvégét, aki a megadott határidőig a legtöbb voksot szerzi. A fényképeket október 7-én délig várjuk, szavazni folyamatosan, október 15-én éjfélig lehet.

Digitális Napló előfizetés

A szavazók sem maradnak jutalom nélkül, a regisztrálók között kisorsolunk hármat, akik Napló-ajándékcsomagot és negyedéves Digitális Napló-előfizetést nyernek. A lájkolók részvételének feltétele, hogy az erre létrehozott online adatlapot kitöltsék, ahol meg kell adniuk az adataikat és azt, hogy melyik párra adták le a voksukat.


[related-post post_id="3995035"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!