Debrecen hírei

2018.08.28. 10:48

Kézben a kötelező tananyagok

Debrecen - A héten mindenhol befejeződik a tankönyvek kiosztása, a nyári szünetnek vége, és újra megtelnek az iskolapadok.

Debrecen - A héten mindenhol befejeződik a tankönyvek kiosztása, a nyári szünetnek vége, és újra megtelnek az iskolapadok.

Vannak olyan iskolák, ahol már be is fejezték a kötetek kiosztását, hiszen augusztus 1. és 30. között minden gyermek meg kell, hogy kapja az olvasmányokat, mielőtt elkezdődne hivatalosan is a tanév – tájékoztatott a Debreceni Tankerületi Központ. Levelükben azt is írták, hogy a Kello Könyvtárellátó Nonprofit Kft. ütemezése szerint történik majd a megrendelt fejlesztő eszközök kiszállítása a tankerülethez tartozó intézményekbe, idén összesen 202 243 db tankönyv. Továbbá a kiosztás során csaknem tizenötezer tanuló kap térítésmentesen, ingyen tankönyvet az első osztálytól a kilencedikig.

Az, hogy melyik suliban, mikor kerülnek sorra a kiosztások, intézménytől függ, mert saját hatáskörben szervezik majd. Ha valaki, még mindig nem kapta volna meg az iskolatáskába valót, akkor ezzel kapcsolatban a saját iskolájában érdeklődhet, ahol pontos információt adnak majd a kialakított folyamat menetéről.

GYT


[related-post post_id="3955271"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!