Debrecen hírei

2018.06.24. 10:38

Mozgalmasan indult a hétvége a megyében

Hajdú-Bihar - Balesetnél, egy kigyulladt kukánál és egy lehasadt faág levágásában is segítettek a lánglovagok, a rendőrök nem mindennapi üggyel találták szembe magukat, a mentők pedig 158 feladatot láttak el. Ügyeleti híreink.

Hajdú-Bihar - Balesetnél, egy kigyulladt kukánál és egy lehasadt faág levágásában is segítettek a lánglovagok, a rendőrök nem mindennapi üggyel találták szembe magukat, a mentők pedig 158 feladatot láttak el. Ügyeleti híreink.

Debrecenben az Akadémia utcában egy eperfa ága lehasadt, azt a többi faág tartotta. A tűzoltók a veszélyes részt kézi erővel távolították el.

Debrecenben a Wesselényi utcában a kora délutáni órákban egy kigyulladt kukát oltottak el a tűzoltók.

Szombaton délután a harminchármas számú főút 94-es kilométerénél egy kisbusz az árokba hajtott, és az oldalára borult. A gépjárműben ketten utaztak, nem sérültek. A tűzoltók a gépjármű áramtalanítására avatkoztak be.

A negyvennyolcas számú főuton, Haláp térségében két személygépármű ütközött össze szintén szombaton délután. A gépjárművekben utazó négy emberből ketten súlyosan, ketten pedig könnyebben sérültek meg. A debreceni tűzoltók az egyik személy kiemeléséhez nyújtottak segítséget és a gépjárművek feszültségmentesítését végezték el. A helyszínelés idejére az utat lezárták, a forgalom eltereléséről a rendőrség gondoskodott.

A rendőrségnek egy különös eset is adott tennivalót pénteken. Egy tiszacsegei lakos június 22-én hívta a rendőrséget és elmondta, hogy amíg a háza előtt leparkolt gépkocsijából pakolt, egy férfi beült az autóba és elhajtott azzal. A bejelentő elmondta, hogy egy másik autóval a járműve keresésére indult, amikor azt látta, hogy azzal belehajtanak egy kerítésbe.

A rendőrök a baleset helyszínén elfogták a 25 éves férfit, aki engedély nélkül elvitte a Suzukit. A gyanúsított elveszítette uralmát a jármű felett és egy ingatlan kerítésének hajtott, majd áttörve azt az udvaron állt meg.

A kerecsendi lakos kihallgatásán beismerő vallomást tett és elmondta, hogy nem akarta ellopni az autót, csak addig akarta használni azt, amíg eláll az eső.

K. Balázzsal szemben a Balmazújvárosi Rendőrkapitányság őrizetbe vétele mellett folytatja az eljárást.

Az elmúlt 24 órában a megyénkben szolgáló mentők 158 feladatot láttak el.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!