Debrecen hírei

2018.06.13. 08:08

Kikerülné a Sámsoni úti dugót? Itt lehet a megoldás!

Debrecen - A Sámsoni út, valamint a Tölgyfa és a Keresszegi utcák kereszteződésében lévő vasúti átjáró az ott folyó <a href="/megkezdtek-a-samsoni-uti-vasuti-atjaro-felujitasat/3888803" target="_blank">korszerűsítés</a> miatt várhatóan csak szombaton délutántól használható ismét teljes szélességben és folyamatosan.

Debrecen - A Sámsoni út, valamint a Tölgyfa és a Keresszegi utcák kereszteződésében lévő vasúti átjáró az ott folyó korszerűsítés miatt várhatóan csak szombaton délutántól használható ismét teljes szélességben és folyamatosan.

Mit tehet az, aki nem akar a sorban várakozni, hanem más utat választana? – erre mutatunk példát a lenti térképen bejelölt útvonalon.

Eszerint, ha például a városba érkezőket nézzük, akkor a Sámsoni út, a Keresszegi utca és a Jánosi utca érintésével is be lehet jutni a Kassai útra. Le lehet térni a Sámsoni útról az Apafája utcára is, ahonnan a Futó utcán át érhető el a Kassai út, azaz a 4-es főút.

HBN


Kövesse élőben a debreceni közlekedési helyzetet a Waze térképének segítségével:


[related-post post_id="3888803"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!