Debrecen hírei

2012.07.04. 14:47

Elismerés és egyben felelősség

Labdarúgás - Szalánczi Tamás szereti a kihívásokat, így örül az új feladatkörének.

Labdarúgás - Szalánczi Tamás szereti a kihívásokat, így örül az új feladatkörének.Mint ahogy arról már hírt adtunk, edzőváltás történt a DVSC-DEAC csapatánál: a következő szezonban Szalánczi Tamás irányítja majd a Loki második csapatát. A szakember, aki 2002 óta dolgozik a DVSC utánpótlásánál, óriási elismerésnek tartja a „kinevezését”, ugyanakkor tisztában van vele, hogy az új feladatkör egyben nagy felelősséggel is jár. – Tudtuk, hogy lesznek változások az utánpótláson belül, tehát benne volt a pakliban, hogy akár én is odakerülhetek az NB II-es vezetőedzői pozícióba. Óriási megtiszteltetésnek tartom, hogy nekem szavaztak bizalmat, nagy dolog ez az életemben – remélem készen állok, nem szeretnék csalódást okozni senkinek – kezdte a tréner, aki nem ijed meg a kihívásoktól, így már várja a rajtot.

Képben van

– A labdarúgásban dolgozó ember lévén figyelem az első, illetve az alsóbb osztályok eseményeit is, képben vagyok az NB II-es mezőnyt illetően. Több éve dolgozom már a DVSC-nél, a kis Loki jelenlegi keretében is több olyan játékos van, akit valamelyik korcsoportban treníroztam már, illetve mivel nagyon jó a kollegiális viszony a klubnál, biztosan a többi edző is segít majd, hogy minél gördülékenyebben menjenek a dolgok. A céljaink továbbra is változatlanok, vagyis a labdarúgók fejlődésének elősegítése, minél több olyan focista kinevelése, aki idővel az NB I-es keretet erősítheti – mondta Szalánczi Tamás, aki július 9-én kezdi meg a felkészülést újdonsült csapatával.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!