Bulvár

2018.06.21. 15:44

360 fokos videó: fürdőruhában is megmutatták bájaikat a szépségverseny döntősei

Debrecen - Egy divatbemutató keretében hivatalosan is bemutatkozott a zsűri és a közönség előtt a Miss Perfect Hungary tíz döntőse szerdán este. A készülődést <a href="/360-fokos-video-divatbemutatora-keszulnek-a-miss-perfect-hungary-dontosei/3897989" target="_blank">egy korábbi videóban</a> láthatták, most mutatjuk ennek eredményét.

Debrecen - Egy divatbemutató keretében hivatalosan is bemutatkozott a zsűri és a közönség előtt a Miss Perfect Hungary tíz döntőse szerdán este. A készülődést egy korábbi videóban láthatták, most mutatjuk ennek eredményét.

A szépségkirálynő-jelöltek kétféle estélyiben, egy lazább utcai szettben, egyenoutfitben (azaz formaruhában) és végül fürdőruhában mutatták meg a bájaikat. A bemutatón a zsűri néhány tagja is jelen volt, és a pénteki döntőre készülve pontozták a lányokat.

– A Family Perfect Day Fesztiválon választottuk ki a tíz döntős lányt. A castingról azt kell tudni, hogy Miskolcon hat lány jelentkezett, onnan két lányt juttatunk tovább. Majd Debrecenben 18-an adták le a jelentkezésüket, közülük nyolc lányt választottunk ki, hogy meglegyen a tíz döntős.

Nagyon erős a mezőny, és túlzás nélkül állíthatom, hogy a lányok gyönyörűek”

– mondta Tóth Valentina, a Miss Perfect Hungary egyik tulajdonosa.

Valentinát arról is kérdeztük, hogy milyen feladatok várnak még a döntő estéjéig a lányokra.

– A következő két napon a koreográfiáé lesz a főszerep, majd egy mentális felkészülés, elbeszélgetés lesz arról, hogy mire kell figyelniük. Nagyon fontos, hogy a lányok lelkileg is felkészüljenek erre, hiszen egy világversenyről van szó: ez egy testi-lelki felkészülés – hangsúlyozta.


[related-post post_id="3898263"]

[related-post post_id="3897989"]

[related-post post_id="3897201"]

[related-post post_id="3894902"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!