Bulvár

2018.05.17. 07:43

9 bizonyíték arra, hogy a leggazdagabb férfiak nem csak topmodellekkel randiznak

Létező sztereotípia, hogy a gazdag és híres férfiak feleségei tenyérnyi kutyussal mászkálnak, és naponta látogatják a különféle szépségszalonokat. Csakhogy ez egyáltalán nem igaz. Legtöbbjük teljesen átlagos nő. Aranyosak, iskolázottak és nem csupán a külsejük izgatja őket. A Brightside most olyan párokat szedett össze, akik minden előítéletet megcáfolnak.

Létező sztereotípia, hogy a gazdag és híres férfiak feleségei tenyérnyi kutyussal mászkálnak, és naponta látogatják a különféle szépségszalonokat. Csakhogy ez egyáltalán nem igaz. Legtöbbjük teljesen átlagos nő. Aranyosak, iskolázottak és nem csupán a külsejük izgatja őket. A Brightside most olyan párokat szedett össze, akik minden előítéletet megcáfolnak.

1. Richard Branson és Joan Templeman

A Virgin-birodalom társalapítója, Richard Branson imád kockáztatni, és vakmerően éli az életét. Kivéve persze, ha családalapításról van szó. Feleségével, Joannel a 70-es évek végén találkozott, és annak ellenére, hogy a nő már házas volt, egy éven keresztül udvarolt neki. A végén sikerrel járt. Napjainkban a párnak két gyönyörű gyermeke van, és kiegyensúlyozott, boldog házasságban élnek.

2. Sean Parker és Alexandra Lenas

A Facebook és a Napster körül is megforduló Parker és az ifjú énekes, Alexandra Lenas 2013-ban házasodott össze. Világraszóló, több mint 9 millió dolláros esküvőjük volt egy kaliforniai nemzeti parkban. Két gyermeket nevelnek.

3. Rupert Murdoch és Jerry Hall

Rupert Murdoch több országban is mozivállalatokat és kiadókat birtokol, valamint a 21st Century Fox stúdió vezérigazgatójaként is tevékenykedik. Jerry Hall egyébként nem az üzletember első felesége. Murdoch rettentő sokat dolgozik, ezért futottak zátonyra korábbi házasságai. Viszont Hall személyében úgy néz ki, végre megtalálta az igazit: összesen tíz, különböző korú gyermeket nevelnek, és roppant boldognak tűnnek együtt.

4. Kevin és Nicole Systrom

Kevin Systrom Instagram-alapító nejének is köszönheti, hogy a népszerű közösségi platform ma az, ami. Ő vezette rá ugynais Kevint a szűrők használatára, és még számos más funkcióra. Főiskolás koruk óta ismerik egymást, 2015-ben fogadtak örök hűséget egymásnak.

5. Christopher Nolan és Emma Thomas

A híres filmrendező és producer felesége még diákkorukban keltek egybe, és azóta is nagyon jól megvannak. Emma minden kreatív törekvésében támogatja férjét, és néha még a filmjeiben is produceri szerepet vállal. Négy gyermekük van.

6. Steven Soderbergh és Jules Asner

Soderbergh rendezte többek között az Ocean s-filmeket, felesége, Jules pedig az erős női karakterek megalkotásában segített be neki. Tizenöt éve vannak együtt.

7. Ridley Scott és Giannina Facio

Ridley Scott többek között olyan filmek rendezőjeként ismerhetjük, mint A nyolcadik utas: a Halál, a Mentőexpedíció, vagy a Gladiátor. Miután elvált második feleségétől, Scott a munkába temette magát, de amikor az 1996-os Tomboló szél című mozin dolgozott, találkozott Gianninával, és nem tudott ellenállni bájának. Már több mint húsz éve élnek együtt.

8. George Lucas és Mellody Hobson

George és Mellody öt éve házasok, de barátságuk ennél jóval régebbre nyúlik vissza. A párnak egy lánya és három örökbefogadott gyermeke van. Mellody átlagon felüli magassága ellenére a kettős kifejezetten cuki együtt.

9. Jimmy Wales és Kate Garvey

Fotó: Brightside

A Wikipédia-alapító Wales 2011-ben találkozott Kate-tel, amikor a nő éppen Tony Blairnek dolgozott. Egy évvel később összeházasodtak, és született egy lányuk is. Rettentően boldognak és kiegyensúlyozottnak tűnik a kapcsolatuk. Jó lenne tudni, milyen érzés együtt élni egy olyan emberrel, aki mindent tud!

Forrás: Brightside


[related-post post_id="3856591"]

[related-post post_id="3852734"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!