Bulvár, celeb

2019.03.07. 15:31

Gondoltad volna? - 23 sztár, aki nem csak egy dologban jó

A legtöbb híres ember csak egyvalamiben jó: sportban, színészkedésben, zenében, ilyesmik. Akadnak azonban, akik kitörnek saját skatulyájukból, és olyan területen villognak, ahol az ember nem is számítana rá. A Cracked összeállítása.

A legtöbb híres ember csak egyvalamiben jó: sportban, színészkedésben, zenében, ilyesmik. Akadnak azonban, akik kitörnek saját skatulyájukból, és olyan területen villognak, ahol az ember nem is számítana rá. A Cracked összeállítása.

23. Prince igen jó volt poolban. A zenész személyi fotósa szerint (aki amúgy azt állítja magáról, hogy elég jó játékos) Prince zsinórban kétszer pucolta le teljesen az asztalt, mielőtt ő egyáltalán lövéshez juthatott volna. „Jól nyomta, és öntelt is volt miatta” - mondta.

22. Mads Mikkelsen, a színész, aki remek negatív karaktereket alakít, tud táncolni is. Mozgóképes karrierje előtt évekig dolgozott profi táncosként.

21. David McCallum színészi karrierje több mint 50 évet ölel fel, viszont a sztár emellett zenét is szerez. A "The Edge" nevű dalt valószínűleg elég sokan felismerik tőle, többek között Dr. Dre is használt belőle mintát.

20. A néhai Monty Python-sztár, Graham Chapman képzett orvos volt, de inkább komikusi pályájára koncentrált.

19. Condoleeza Rice sikeres koncertzongorista. 15 éves korában játszott a Denveri Szimfonikusokkal, de a neves csellistát, Yo Yo Mát is kísérte már egy washingtoni koncerten.

18. Richard Nixon több hangszeren is játszott. Sosem tanult meg kottát olvasni, de értett a zongorához, a szaxofonhoz, a klarinéthoz, a harmonikához és a hegedűhöz is.

17. Mark Ruffalo régebben bohóc akart lenni, még egykerekűzni is megtanult.

16. Justin Bieber két perc alatt ki tudja rakni a Rubik-kockát.

15. Platón ismert birkózó is volt. A Platón nevet valójában birkózóedzőjétől kapta - eredetileg Arisztoklésznak hívták.

14. Mike Judge, a Texas királyai és a Beavis és Butthead alkotója remekül játszik basszusgitáron. MTV-s sikerei előtt Judge kilépett irodai melójából, hogy teljes munkaidőben egy blueszenekarral játsszon.

13. Sir Anthony Hopkins festeget, műveiért pedig akár 80 ezer dollárt is kifizetnek. Egy héten négyszer ül le a vászon elé, és hosszú órákig dolgozik. Annyi festményt készített már, hogy ő maga sem tudja megszámolni.

12. David Duchovny regényíró, és a Yale-en diplomázott irodalomból.

11. Margot Robbie szabadidejében tetovál, eddig nagyjából százat készített.

10. Susan Sarandon igen tehetséges pingpongban. Annyira imádja a sportot, hogy megalapította a SPiN nevű saját asztaliteniszklub-hálózatát. Többek között New Yorkban, San Franciscóban és Washingtonban is található ilyen hely.

9. Jason Momoa is festő, ráadásul Párizsban tanulta a szakmát. Nem meglepő, hisz édesanyja szintén profi festő, valamint fényképész.

8. Thomas Jefferson "az amerikai régészet atyja". Ő volt az első ember a Földön, aki feltárt egy őskori területet csak azért, hogy többet tudjon meg az egykor ott élőkről. Olyan módszereket használt, melyek egy évszázaddal később általánosan elfogadottá váltak.

7. Patrick Dempsey a színészet mellett autóversenyzésben is kiváló.

6. Hilary Swank úszóként versenyzett már junior olimpián is. Egyszer államának 5. legjobb tornászaként tartották számon.

5. Ezra Miller tehetséges operaénekes. Gyerekkorában dadogása miatt kezdett énekórákat venni.

4. Lisa Kudrow elismert biológus. Színészkarrierje kezdetén például a fejfájás és a balkezesség kapcsolatát kutatta.

3. Richard Gere több hangszeren is képes játszani, például gitáron, zongorán és trombitán, ráadásul komponál is. Régebben ő írta a gimis darabok zenéit, melyekben szerepet is vállalt. A Micsoda nő! ismert zongorajátékát például ő szerezte.

2. Dr. Phil korábban motokrosszversenyző volt. Még manapság is tud egykerekezni.

1. Michael Dorn vadászgépeket is tud vezetni. A színész, aki Worfot alakította a Star Trek-sorozatban, 1988-ban kezdett pilótaként dolgozni, azóta pedig számos gépet vezetett már.

Forrás: Cracked


[related-post post_id="4138628"]

[related-post post_id="4108775"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!