Bulvár, celeb

2016.12.15. 13:08

20 gyerek, aki iszonyúan cikis helyzetbe hozta a szüleit mindenki előtt

"Gyerekkoromban egyszer anya azt mondta a tükör előtt, hogy ő a világ legkövérebb nője. Elmentünk vásárolni, a boltban pedig láttam egy kövérebb nőt. Rámutattam, és így szóltam hangosan anyához: Anya, nem te vagy a világ legkövérebb nője, hanem ő." - Kínos pillanatok, amiket nem lehet elfelejteni.

"Gyerekkoromban egyszer anya azt mondta a tükör előtt, hogy ő a világ legkövérebb nője. Elmentünk vásárolni, a boltban pedig láttam egy kövérebb nőt. Rámutattam, és így szóltam hangosan anyához: Anya, nem te vagy a világ legkövérebb nője, hanem ő." - Kínos pillanatok, amiket nem lehet elfelejteni.

1. "A barátom ötéves kisfia amikor az utcán meglátott egy muszlim nőt, akinek csak a szemei látszódtak ki az öltözéke alól, felkiáltott: Nézd anya, egy nindzsa!"

2. "A lányom focimeccsére menet a kisfiam megkérdezte tőlem, hogyan lesz a gyerek. Elmagyaráztam neki mindent a spermiumokról és a petesejtről és úgy tűnt, megértette. Aztán a többi szülő előtt ezt kérdezte az apjától: Apa, akkor a spermád még mindig bennem van? Azt hittem, meghalok."

3. "A lányom egy néger embertől megkérdezte, hogy csokoládéból készült-e."

4. "Amikor öt, vagy hat éves voltam, apa elvitt egy céges piknikre. Bemutatott a főnökének, én pedig azt mondtam neki: apa azt mondta, hogy egy rohadék vagy. A munkatársai egész délután jégkrémmel etettek."

5. "A hároméves kislányommal egy nyilvános vécében voltunk és hangosan felkiáltott, hogy: anya, neked miért van alul szakállad?"

6. "A hároméves lányommal sétáltunk, majd egyszer így szólt: Apa nézd, a Gangnam Style! Egy ázsiai férfi ment el mellettünk."

7. "A kisfiam nagyon rosszul érezte magát, amiért bepiszkított a nadrágjába. Hogy jobb kedve legyen, azt mondtam neki, hogy ne szomorkodjon, bárkivel megesik, még velem is. Másnap az óvodában mindenkinek azt mondta, hogy be szoktam piszkolni a nadrágomba."

8. "A négyéves lányom szükségét érezte annak, hogy figyelmeztesse az idős embereket, hogy meg fognak halni. Egy nap a fűszeresnél voltunk, amikor egy idős hölgyhöz így szólt: az öregek meghalnak... és te nem nézel ki túl jól."

9. "A hároméves gyerekemnek elmagyarázta az apja, hogy a dohányzás rossz és csak az idióta emberek cigarettáznak. Néhány nappal később séta közben a gyerek meglátott egy dohányzó embert, és így kiáltott: Anya, nézd azt az idiótát, ahogy dohányzik."

10. "Gyerekkoromban egyszer anya azt mondta a tükör előtt, hogy ő a világ legkövérebb nője. Ekkor körülbelül négy éves lehettem. Elmentünk vásárolni, a boltban pedig láttam egy kövérebb nőt. Rámutattam és így szóltam hangosan anyához: Anya, nem te vagy a világ legkövérebb nője, hanem ő."

11. "Amikor terhes voltam, azt mondtam a hároméves gyerekemnek, hogy azért nagy a hasam, mert benne van egy kisbaba. Néhány nappal később étteremben vacsoráztunk, az egyik asztalnál pedig egy kövér nő ült, akinek nagyon nagy volt a feneke. A gyerekem így szólt: Nézd anya, annak a néninek a fenekében van egy kisbaba."

12. "Egy zsúfolt szobában voltunk a nyolcéves lányommal, aki mindenki előtt bejelentette, hogy ha felnő, ő prostituált lesz."

13. "Válófélben voltam, amikor a gyerekeimmel elmentem vásárolni. Levettem a polcról egy üveg bort, a lányom pedig így szólt: Óhhh, anya megint szomorú."

14. "A gyerek: Nézd anya, a rendőrnek olyan bilincse van, mint neked a hálószobában!"

15. "Amikor letettem a cigarettát a gyerekem azt mondta az oviban az óvónőnek, hogy nagyon büszke rám, amiért már nem drogozom."

16. "A gyerekem épp a nemek közti különbségeket tanulta, egy étteremben voltunk. Apa fiú, anya lány. És az a néni? Kérdeztem egy nőre mutatva. Ő egy boszorkány - vágta rá hangosan a gyerek."

17. "Temetésen voltunk, ahol hosszú sor állt. A gyerek kiakadt és így szólt: Siess már, mert látni akarom a holttestet."

18. "Buszon utaztunk, amikor az ötéves gyerekem a szemben ülő férfi vállára tette a kezét és azt mondta: ez a férfi nagyon kövér."

19. "Egy zsúfolt buszon voltunk, amikor a hároméves fiam megkérdezte tőlem, hogyan került apa spermája a hasamba. Ekkor voltam várandós a harmadik gyerekemmel. Az ugyancsak hároméves lányon erre azt felelte, hogy lenyeltem."

20. "Vásárolni voltunk a gyerekkel, amikor meglátott egy kövér nőt és azt kérdezte hangosan, hogy hogy fog kiférni az ajtón?"


Elég kínos, amikor mindenki előtt elkezdesz fűzni egy nőt, majd kiderül, hogy az a főnök felesége. De ez csak a kezdet.

 

Az a kínosabb, hogy ha a mama is a fiával tart a találkozóra, vagy ha a köziskolai tanárral találja magát szembe valaki a vakrandin?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!