Minden idők 20 legcikibb randija

Akt.:
Minden idők 20 legcikibb randija
© Fotó: hexjam.com
Az a kínosabb, hogy ha a mama is a fiával tart a találkozóra, vagy ha a köziskolai tanárral találja magát szembe valaki a vakrandin?

1. Fél órán belül kiderült, hogy van négy gyereke, három különböző nőtől.

2. Az első randin a férfi elvitt a szeméttelepre guberálni, mondván, hogy ott mindent megtalálok, amit szeretnék.

3. Elvitt arra a filmre, amit a volt barátnőjével nézett meg. Közben sírt és azt kérdezte tőlem, hogy szerintem is gyönyörű-e az exe.

4. Odakint sétáltunk és hűvös volt. Felajánlotta a dzsekijét, de utána hozzátette, hogy ha odaadja nekem, akkor ő fázik.

5. Vacsora után mentünk haza, amikor azt mondtam neki, hogy “szeretlek”, majd gyorsan kiegészítettem azzal, hogy “úgy, mint a bátyámat.”

6. Gyorsan véget vetett a randinak miután megkérdeztem, hogy a háziállatát, ami egy malac volt, Baconnek hívják-e.

7. Az első randin a pasi három órán keresztül a birkákról beszélt, majd azt mondta, hogy unatkozik. Tényleg?

8. A randevúra az anyjával érkezett a férfi. A mama feljött bemutatkozni, majd lement és a kocsiban ülve várta a randevú végét. Egyszer pedig felcsengetett azért, hogy használhassa a vécémet.

9. A lány és én egy kareoke bárba mentünk, ahol ő elénekelte Whitney Houstontól az “I will always love you” című dalt. Csakhogy előtte a tömeggel közölte, hogy a dalt az exének küldi.

10. Az első randival nejlonzacskókat hozott magával, hogy kipukkassza azokat. Azt mondta, hogy ilyenkor mindig ideges és ez segít.


worst-date-ever (1)


11. Egy barátom egy étterembe vitte a kiszemelt lányt. Amikor kifizette a számlát ennyit mondott neki: Többet ettél, mint megjósoltam.

12. Fél órát késett, majd elmesélte, gyerekkorában hogy égette meg a péniszét a radiátorral.

13. Megérkeztem a vakrandira és az egykori középiskolai osztályfőnökömmel találkoztam.

14. Egy pszichopatával randiztam, aki állította, hogy egyszer felhergelt egy csoport szellemet.

15. Bement a fürdőszobába, majd írt egy sms-t, hogy lepisilte a nadrágját és annyira zavarban van, hogy nem mer kijönni.

16. Abba az étterembe vitt vacsorázni, ahol a volt barátja volt a pincér. A pasi sírt és könyörgött azért, hogy menjen vissza hozzá.

17. Randiztam egy pasival, aki lelocsolt szentelt vízzel, mert azt mondta, hogy túl jó vagyok ahhoz, hogy igaz legyek.

18. Az első tíz percben arról beszélt, hogy farokkal született, de megműtötték és teljesen ártalmatlan.

19. Odahajolt hozzám, hogy megcsókoljon, majd beleböfögött a számba.

20. Elmentünk a postára, de vissza kellett mennem valamiért. A kocsimban találtam hat pólót, amit ellopott.

(Boredpanda)


Amikor Cupido vicces kedvében van, bizony alaposan átírja a randik forgatókönyvét, és válogatott módon szúr ki a románc után vágyakozókkal. Ennek ékes bizonyítéka a következő válogatás is, amelyet Jimmy Fallon jóvoltából osztunk meg olvasóinkkal. Az amerikai showműsor, a Tonight Show sztárja ugyanis...
Emlékszik az első randijára? A következő emberek soha nem fogják elfelejteni az első találkozást. 1. Egy étterembe mentünk a pasival, ahol ő 35 dollárért steaket evett és különböző italokat fogyasztott én pedig 8 dollárért salátát ettem és vizet ittam. Az étkezés végén követelte, hogy fele-fele arán...