Bulvár, celeb

2008.05.14. 14:38

Oláh Ibolya vallomása: Csődben vagyok!

<p>A Megasztár első szériájának második helyezettje 2,24 millió forinttal tartozik az adóhatóságnak, s esélye sincs arra, hogy megvalósítsa régi álmát,vegyen magának egy lakást.</p>

Az énekesnő állítja: azért került ilyen nyomorúságos helyzetbe, mert nem fizették ki a Casting minden című filmért és A Társulat produkció videoklipjének címszerepéért járó gázsit sem. Súlyos százezrekről van szó.

Oláh Ibolya nagyon dühös. Az énekesnőnek elege van, hogy miközben azt terjesztik róla, hogy megbízhatatlan és kiszámíthatatlan, érzése szerint folyamatosan megpróbálják átvágni.
– Egy éve nem fizettek ki a Casting minden című filmért! Majdnem három hónapig tartott a forgatás, és én becsületesen elvégeztem a dolgomat! Kifizetni azonban nem akarnak, állítólag azért, mert szerintük én negatívan nyilatkoztam a filmről. De ez nem igaz!Arról nem én tehetek, hogy nem sikerült jól a film. Bűnbak nem leszek – jelentette ki felháborodottan Oláh Ibolya a Blikknek.

– Elegem van abból, hogy hiába dolgozom, hiába csinálok klasszabbnál klasszabb dolgokat, a rossz híremet keltik azzal, hogy megbízhatatlan vagyok. Most úgy döntöttem, lépek. Bevontam egy ügyvédet, aki már küldött is egy fizetési felszólítást Losonczi Gábor producernek.

 Muszáj megkapnom a pénzem, hiszen elúszott a lakásom, és 2 millió 240 ezer forint adótartozásom van. És ezt ki akarom fizetni! – mondta csalódottan az énekesnő, aki adótartozása miatt hitelt sem tud felvenni.

De nemcsak a Casting minden producerét, hanem A Társulat című szereposztó show-t is vádolja. Ibolya állítólag a mai napig nem kapta meg a Táltosasszony szerepéről forgatott klipért járó összeget. Pedig a videó a mai napig látható a műsor honlapján. – Nemcsak a klipről volt szó, hanem arról is, hogy a gálán fellépek. De egyelőre a fizetésről is csend van – mesélte Ibolya.

Forrás: Blikk

  • Oláh Ibolya szexcentrikus
  • Megint ütközött Britney Spears Britney Spears 2007.10.26.
  • Rablás után a rendőrségre rohant
  • Star Trek öltözetben a bírók?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!