Bulvár, celeb

2008.05.16. 15:19

Háromnegyed ház a Kylie Minogue koncerten

<p>Csaknem tízezer néző előtt adott koncertet a Budapest Sportarénában csütörtök este Kylie Minogue: az ausztrál énekesnő Kylie X 2008 című turnéjával érkezett a magyar fővárosba. <BR /></p>

Kylie napra pontosan 15 évvel ezelőtt már egyszer járt Budapesten: akkor a Magyar Televízió egyik szórakoztató műsorában szerepelt. A 39 éves, ausztrál származású énekesnő most legújabb, X című nagylemezét bemutató turnéjával érkezett Magyarországra.

Kylie Minogue este háromnegyed kilenc tájban kezdte meg fellépését egyik új dalával, a "Speakerphone"-nal, majd rögtön belecsapott egyik legnagyobb slágerébe, a "Can t Get You Out Of My Head"-be. A koncert elején mint egy "pókasszony" jelent meg a színpad felett, egy hatalmas óriás kivetítő előtt, majd többször át is öltözött: mindegyik ruháját a francia divattervező, Jean-Paul Gaultier alkotta számára. A dalok előadása közben sokszor szólt magyarul a közönséghez: a megszokott "Jó estét Budapest!" és "Köszönöm" mellett kívánt "Jó szórakozást!" is.

A koncert első fele csaknem 90 perc után véget ért, majd szokatlan módon egy húsz perces szünet következett. Ezután szinte csak az új Kylie-dalok hangzottak el, de például Barry Manilow "Copacabana" című klasszikusát is elénekelte Minogue. A fellépés végén két ráadást is adott, miközben aranyszínű konfettik és szerpentinek szálltak a nézőkre. A koncertet a "Love At First Sight"-tal fejezte be Kylie negyed tizenkettő tájban.

Kylie Minogue szerda éjfélkor érkezett Ferihegyre magánrepülőgépével, majd rögtön a Gresham szállodába hajtott. Magyarországi fellépésére elkísérték szülei is. A Független Hírügynökség információi szerint az ausztrál énekesnő egészen szombat délutánig marad Budapesten és addig egyebek mellett városnézéssel tölti idejét. Kylie legközelebbi koncertjét Bukarestben tartja szombat este.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!