Bulvár, celeb

2008.04.23. 16:20

Megalkották a tökéletes nőt

<p>A hölgyek véleményének és a technikának hála, megalkották a legvonzóbb nőt.</p>

A női nem sajátossága, hogy nemcsak magukon veszik észre a hibákat, de társaikat is alaposan megfigyelik.

Ezért az egyik kozmetikai cég megszavaztatta vásárlóit, hogy melyik hírességet, vagy testrészét tartják a legszexisebbnek. Meglepő módon több ezer voks érkezett, és a legtöbb még rövid indoklást is kapott. A végeredményként született hibrid pedig nem mindennapi látványt nyújtana.

A projekt Angelina Jolie arcvonásait, és sokakat álmodozásra sarkalló ajkait kapta. A szerencsés randi partnerek pedig Halle Berry csodás szempárjába tekinthetnének egész este.

De Jennifer Lopez is képviselteti magát, bár kivételesen nem a hátsója, hanem az orrának hála. Azért, hogy a gyönyörű fej ne árválkodjon magában, Kelly Brook egészíti ki alulról-felülről, testével és hajával. Az meglátszik a szavazás végeredményén, hogy főként angol hölgyek vettek részt a kutatásban.

Ugyanis a modell a ködös Albionban tudhat magának hatalmas rajongótábort, ahol bálványként imádják a domborulatait. Mivel a felmérés a gyengébbik nemnek készült, textilt is kellett adni Miss Tökélyre, így Marilyn Monroe híres fehér ruháját kapta meg.

Az eredményből nemcsak az derült ki, hogy miként nézne ki az Angelle L’Brook-nak elnevezett virtuális szexszimbólum.

Hanem, hogy mindenidők legszexisebb nőjének, a világ árváinak utolsó mentőangyalát, Angelina Joliet tartják a társai. Ezt a megtisztelő címet nem kizárólagosan külső adottságainak köszönheti, hanem belső kisugárzásának. Amellett, hogy nagyon jó anya, még jut ideje a munkájára, és persze a bolygó megmentésére is.

Forrás: www.women.timesonline.co.uk

  • Mel B fehérnemű- modell szerepben  Mel B fehérnemű-modell szerepben 2008.04.22.
  • Férfiak a ciciről
  • Nagy mell kontra kis mell
  • Miről árulkodik a női mell mérete?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!