Bulvár, celeb

2008.04.05. 17:24

Beyonce és Jay-Z összeházasodtak

<p>A 26 éves amerikai énekesnő és színésznő Beyonce hozzáment 38 éves rapper barátjához Jay-Z hez -adta hírül a People magazin internetes kiadása szombaton. <dia width="900" height="700" alt="Beyonce arcai"><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Beyonce_arcai/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Beyonce arcai" /></a></dia></p>

A magazin a sztárok egy barátjától úgy tudja, hogy a pár Jay-Z New York-i otthonában mondta ki a "boldogító igent" pénteken késő este.

"Jay azt akarta, hogy ez egy privát esemény legyen" - nyilatkozta a barát, aki elmesélte azt is, hogy az ünnepség helyszínéül szolgáló lakást több mint 50 ezer Thaiföldről származó orchidea díszítette.

A szűk körű ceremónián részt vettek Beyonce egykori társai a Destiny s Child-ból: Kelly Rowland és Michelle Williams és a pár közeli barátjának számító Gwyneth Paltrow is.

A készülődő esküvőről a hét közepén számolt be először a People.com, amikor megtudták, hogy a sztárpár házassági engedélyt kért a New York-i hatóságoktól.

Beyonce az 1997-ben alakult Destiny S Child nevű zenekarral vált híressé. 2003-ban szóló karrierbe kezdett. Közben több filmben is játszott, a Dreamgirls-ben nyújtott alakításáért 2007-ben Aranyglóbuszra is jelölték.

A Shawn Carter néven született rap-zenész Jay-Z 1996 óta 35 millió lemezt adott el. A New York Times csütörtökön arról számolt be, hogy minden idők legnagyobb összegű, 150 millió dolláros (24,4 milliárd forintos) lemezszerződését készül aláírni a Live Nation koncertügynökséggel. Bár a hírt egyelőre nem erősítették meg, Madonna és a U2 után ő lehet a harmadik sztár, akinek minden hozzá illetve a zenéjéhez kapcsolódó jogot a koncertügynökség intézne.

BEYONCÉ:

Kapcsolódó cikkek:

Házasságra készül Beyonce és Jay-Z

Most már biztos: összeházasodik Beyonce és Jay-Z - számolt be szerdán az exkluzív információról a People magazin internetes oldala.

Beyonce és Johnny Depp a legjobban öltözött

A People magazin elkészítette idei listáját a legjobban és legrosszabbul öltözött hírességekről. A nők között Beyonce, a férfiaknál Johnny Depp lett a legsikkesebb.

Beyonce nem siet az anyasággal

Beyonce azt mondja, nem fogja csak azért elkapkodni, mert divat, vagy hogy nagy hírverést csaphasson.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!