Bulvár, celeb

2008.03.05. 10:25

Heath Ledgert meglopták

<p>Heath Ledger családja nem nyugodhat: most rablás miatt járnak a rendőrségre. <BR />&#160;<DIA alt="Heath Ledger 2008. 01. 23." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hetath_Ledger_2008__01__23_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Heath Ledger 2008. 01. 23." src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

A baj nem jár egyedül - tartja a mondás, amely most különösen időszerű a Ledger családban. Már önmagában az óriási tragédia, hogy a tehetséges színészt pár hete holtan találták. A legfrissebb értesülések szerint azonban újabb nehézségekkel kell megbirkóznia a famíliának.

Egy ausztrál portál arról tudósított, hogy három nappal a halála előtt ellopták a Heath Ledger  rendkívül értékes, 1975-ös Volkswagenjét. Állítólag Heath Ledger  apja pár napja tett feljelentést a rendőrségen, ismeretlen tettes ellen.

A zöld színű csodajárgány értéke jelen pillanatban – figyelembe véve a színész halála körül kialakult hírverést is – megközelíti a 70 ezer dollárt. Érthető tehát, ha Kim Ledger, a sztár apja minél hamarabb viszont szeretné látni az autót. Ráadásul egy emlékkel több maradna, ami Heath-re emlékezteti.

Mindeközben a rendőrség továbbra is keresi azt a két orvost, akik közvetve felelőssé tehetők a tragédiáért, amiért rendkívül erős fájdalomcsillapítókat írtak fel Ledgernek, amik végül a halálát okozták.
Forrás: www.rtlklub.hu

További cikkek:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!