Bulvár, celeb

2007.12.13. 15:10

Szűz Britney

<p>Britney Spears-re mostanság sok jelzőt lehetne aggatni, csak az ártatlant nem, egy producer szerint mégis az. <dia width="850" height="630" alt="Britney Spears 2007.10.26."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Britney_Spears_2007_10_26_/index.shtml , SERIE ,850,630)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Britney Spears 2007.10.26." /></a></dia></p>

Britney képtelen kilábalni a gödörből, többek közt rossz döntései miatt. A bíróságot is féktelen bulijaival akarja meggyőzni kiváló anyai képességeiről. Megfeneklett karrierje újjáélesztésére tett kísérlete is a szánalmas kategóriába tartozik. Az MTV Video Music Awards-on való fellépése olyan volt, mint egy Britney paródia egy burleszk showban. Gimme More című klipjében pedig meztelenül mutogatja gravitációtól megviselt melleit, amik mindenek, csak nem szexisek.

A sor hamarosan újabb okos húzással bővül. Egy francia filmproducer kitalálta, hogy a Messiás születéséről készülő, modernizált alkotásban szerepeljen. A felkínált karakter pedig nem más, mint maga Szűz Mária.

A moziban egy fiatal nő szüli meg gyermekét Szenteste, és biztos benne, hogy az ő fia Jézus. Phillippe Rebboah elmondta, hogy társait nehéz volt meggyőzni Spears alkalmasságáról, de szerinte kiváló lesz a szerepalkotása. Elképzelhető, hogy ezt a mozgóképes próbálkozást sokáig fogjuk emlegetni, mert nagyobb fájdalmakat fog okozni a megtekintése, mint Mel GibsonPassiója.

Viszont lehet, hogy csak így gyakorolhatja az anyaságot egy darabig, mivel a héten esedékes az idei utolsó (?) tárgyalása a gyerek elhelyezési perben. A mostani meghallgatás fő témája az lesz, hogy elosztják Kevin és Brit között a fiúkkal töltendő ünnepnapokat. Ezért a bíróságon a piás szőkeségnek részletesen be kell számolnia magánéletéről, amit videóra is rögzítenek.

Forrás: www.rtlklub.hu

Kapcsolódó anyagok:

  • Britney Spears kiskutyákkal vigasztalódik
  • Britney lopott egy benzinkútról
  • Britney Spears ismét szerelmes
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!