Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.17. 17:10

Vonat elé hajtott a személygépkocsi Hernádszurdokon

<p>Hernádszurdok - Négy súlyos sérültet szállítottak kórházba a Hernádszurdoknál lévő vasúti kereszteződésnél szombat délután. &#160;<DIA alt="Hernádszurdok vonatbaleset 2008.05.17." height="700" width="900"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Hern_dszurdok_vonatbaleset_2008_05_17_/index.shtml , SERIE ,900,700)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Hernádszurdok vonatbaleset 2008.05.17." src="http://apps.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Egy személygépkocsi a Hidasnémeti és Miskolc között közlekedő vonat elé hajtott a hernádszurdoki vasúti kereszteződésnél. Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa elmondta, hogy a vonatközlekedés a helyszínelés ideje alatt szünetel, és a négy sérült közül egyet mentőhelikopterrel szállítottak el.

Olvasónktól kapott információk szerint az utasoknak isteni szerencséjük volt. A jobb hátsó ülésen egy 32.hetében lévő állapotos hölgy utazott, és a vonat főként ott találta el a gépjárművet. A jelzőlámpa a szemtanúk átkelésekor, tehát a baleset bekövetkezte előtt kb. öt perccel, tökéletesen működött.

A baleset körülményeit szakértő vizsgálta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!