Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.05.08. 07:23

Ütött, elvette a motort és elhajtott vele

<p>Emőd - Megmutatta képletesen egy huszonegy esztendős emődi fiatalember az utcán, hogy "ki a legény a gáton". Erőszakkal elvette a kiszemelt motorkerékpárt, majd egy órán át hajtotta, végül otthagyta valahol.&#160;<A href="http://apps.boon.hu/download/emtippek/BTK.pdf"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>A Büntető törvénykönyv</B></A> [.pdf - 912KB]</p>

A lényegében motorkerékpár rablás a minap történt Emődön a Széchenyi utcában. A félmilliós Hondára pattanó zsákmányszerző Emőd belterületén területén berregtetett egy szűk órán át az esti órákban.

Végül valamiért (talán elfogyhatott az üzemanyag) megunta a dolgot, és leszállt a motorról. A bejelentést követően a rendőrök elfogták és őrizetbe vették a férfit, aki ellen jármű önkényes levétele miatt indítottak eljárást. Arról nincs információ, hogy miért vette el erőszakkal a járművet az elkövető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!