Borsod-Abaúj-Zemplén

2008.04.10. 20:43

Belakni az Erzsébet teret

<p>Miskolc - Egy miskolci vállalkozás – a Manana Kft. – programsorozatot visz az Erzsébet térre.</p>

Egy miskolci vállalkozás – a Manana Kft. – programsorozatot visz az Erzsébet térre.
A miskolci Erzsébet térre márciustól decemberig tartó, minden hónap második hétvégéjén megrendezendő gasztronómiai, kézműves, céhes és egyéb témákra épülő sorozatot szervez a Manana Kft. – mondta el a programok sajtófőnöke, Hugli Emese.

Megtudtuk: a cél az, hogy a rendezvénysorozat olyan eseménye legyen Miskolcnak, amely tartalmas és eseménydús programkínálatot nyújt a városlakóknak és a Miskolcra látogatóknak. Az Erzsébet-tér sétálóutca felőli végén fesztiválkapu áll, a tér másik végén pedig színpad.

A tervezett térprogramok: április: virágos hétvége az Erzsébet téren, május: Erzsébet téri majális, június: nyári kocsonyahétvége, július: zenei hétvége az Erzsébet téren, augusztus: avasi bornapok, szeptember: gyógyfüvesek, mézesek, biotermelők és tenyésztők, október: avasi szüret (tokaj-hegyaljai, egri pincészetek), november: mangalica és más hungarikumok, december: Advent az Erzsébet téren. Valamennyi hétvégi rendezvényhez önálló programfüzetet készítenek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!