Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.12.05. 12:25

Adventi játék: A negyedik nyertes: Tóth Noémi

<p>Miskolc - A Borsod Online adventi nyereményjátékának negyedik nyertese Tóth Noémi (28), miskolci olvasónk lett. Ajándéka egy Roventa hajsütővas. Minthogy Noémi épp Ausztriába tart hogy ott keressen állást, édesanyjával beszélgettünk. <A href="http://video.boon.hu/members.boon_szerkesztoseg/flv-berecz-gyulane.nyertes_flv.flv/viewer.html" target="_blank"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/video.png" width="13" border="0" widht="13" /></A></p>

A Borsod Online  adventi nyereményjátékának negyedik nyertese Tóth Noémi (28), miskolci olvasónk lett. Ajándéka egy Roventa hajsütővas. Minthogy Noémi éppen Ausztriába tart a barátjához, hogy ott próbáljon állást találni, édesanyjával, Tóth Lászlónéval beszélgettünk.

- A lányom, akinek egyébként hosszú haja van, eddig az én hajsütőmet használta, így mostantól lesz egy sajátja, biztosan örülni fog neki.
Nyertesünk egyébiránt vám- és pénzügyőr végzettségű, s szereti az állatokat, ez utóbbiakkal szeretne foglalkozni.

Megtudtuk még: Noémi és édesanyja is nagy internethasználó, még az Északot is ott olvassák el. A Borsod Online-t is rendszeresen böngészik.
- Biztos vagyok benne, hogy Ausztriából is a Boonról követi majd az itthoni híreket - mondta édesanyja. - Arról nem is szólva, hogy biztosan tovább játszik majd, akárcsak én, hátha újra kedvez a szerencse.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!