Borsod-Abaúj-Zemplén

2007.11.12. 12:04

Vámosok ajándéka Vámosoknak

<p>A nyár folyamán tartották Vámosgyörkön a Vámos-nevű települések országos találkozóját, amelyen a Vámos Települések Szövetsége tiszteletbeli főpolgármesterének választották meg dr. Nagy János vezérőrnagyot, a VPOP parancsnokát.&#160;<DIA alt="Vámosok ajándéka Vámosoknak 2007.11.12." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/V_mosok_aj_nd_ka_V_mosoknak_2007_11_12_/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Vámosok ajándéka Vámosoknak 2007.11.12." src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

Ajándék a településeknek

A települések és a VPOP közötti kapcsolat folytatásaként az elmúlt napokban a Vámos települések mindegyike ajándékot kapott. A VPOP kamionja Vámosújfalura is megérkezett és nyolc darab komplett számítógépet hozott magával, amelyet Bessenyei László zászlós adott át a település vezetőjének.

Felházi József, Vámosújfalu polgármestere elmondta, nagy szükségük van minden apró segítségre, hiszen a hegyaljai kistelepülések is nehéz helyzetben vannak, a napi feladatok ellátására is nehéz előteremteni a szükséges összeget, így fejlesztésre nem is nagyon gondolhatnak. Éppen ezért köszönik a VPOP országos parancsnokának figyelmességét.

Felházi József elmondta, a nyolc számítógép egy része marad a hivatalban, a többit az általános iskola és az óvoda fogja majd használni.

-bg-

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!