BOON - Jegyzet

2008.07.07. 06:23

Homokozók, szitkozódók, dobálózók

<p>Komolyan értetlenül állok a hétvégi pesti események előtt. Akik kimentek melegeket nézni, dobálni, őket nem értem legfőképpen. Én utálom a kígyókat és a tökfőzeléket, ezért messze kerülöm ezeket. –sothis jegyzete</p>

Szóval, ha én akkora homofób lennék, akkor úgy húztam volna szombat reggel Pestről, mint a vadlibák, nemhogy kimenjek nézni őket. Hogy nézne az ki, ha felgyújtanám a menzát és az állatkertet, kapával metszeném le az összes lábatlan állat fejét, mert idegesítenek puszta létezésükkel? Még a TV-t is elkapcsolom, ha azt látom benne, hogy egy anakonda készül bekebelezni egy forgatócsoportot valahol az Amazonas környékén. Azt se bírom nézni, ha valaki lapátolja magába a tökfőzeléket, mert a hányinger kerülget, inkább nem nézek oda és rákoncentrálok a töltött paprikámra.

Nekem valahol gyanús, hogy akik kimentek a melegeket nézni/dobálni, esetleg valahol nem látens homoszexuálisok? De komolyan kérdem. Amit nem bírok elviselni, azt elutasítom, és nem megyek oda, ahol ez van és kész. Ha valami érdekel, azt megnézem. Ennyire egyszerű.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!