Lebukott a 44 éves sorozattolvaj, mindent beismert

Lebukott a 44 éves sorozattolvaj, mindent beismert
© Fotó: police.hu
Debrecen – A debreceni rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást azzal a férfival szemben, aki a megalapozott gyanú szerint Debrecenben több helyről is lopott.

A nyomozás adatai szerint 2017. január 17-én délután Debrecenben, egy Pallagi úton lévő kerékpártárolóból ismeretlen személy egy kerékpárt tulajdonított el. A rendőrök a kapott személyleírás alapján széleskörű adatgyűjtést végeztek, és elfogtak egy 44 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a bűncselekmény elkövetésével. A bocskaikerti lakost előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. H. László beismerő vallomást tett, valamint több bűncselekmény elkövetését is elismerte. A gyanúsított lemondta, hogy nemcsak bicikliket, hanem szerszámokat is lopott.

kr3

Fotó: police.hu

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 14 rendbeli lopás vétség és 2 rendbeli lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást december 13-án befejezte és az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal továbbította a járási ügyészség részére.

– Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság –Bocskaikert.
HAON.HU


hirdetés