Nem szűntek a tüzek kedden

Nem szűntek a tüzek kedden
© Fotó: Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság
Hajdú-Bihar – A hétfői esetek után kedden is több helyen keletkeztek szabadtéri tüzek, továbbá műszaki beavatkozáshoz vonultak a tűzoltók Biharkeresztesre, illetve egy kigyulladt mezőgazdasági vontatóhoz Hosszúpályiban.

Meglazult tegnap reggel egy családi ház tetőszerkezetnek takarólemeze Biharkeresztesen, a Szabó Pál utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók kihúzós létrán át, kéziszerszámokkal végezték el a munkákat.

Közel három hektáron égett tegnap délelőtt az erdő aljnövényzete Debrecenben, a Panoráma és a Kisvonat kereszteződésében. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével fékezték meg a lángokat.

Egy mezőgazdasági vontató égett teljes terjedelmében kora délután Hosszúpályiban, a Bajontai dűlőn. A berettyóújfalui hivatásos és a létavértesi önkormányzati tűzoltók két vízsugárral oltották el a lángokat. A tűzben nem sérült meg senki.

Nádas és bozótos égett tegnap délután Hajdúhadházon, a Nap utcában. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet.

Egyeken, a Fasor utcában lángolt az árokpart, ezért vonultak az egyeki önkormányzati tűzoltók. Egy vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a lángokat.

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság közlése szerint az elmúlt 24 órában személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset nem jutott a rendőrség tudomására. A szolgálatot ellátó állomány 4 személyt fogott el, akik közül 3 személyt a velük szemben érvényben lévő körözés alapján, míg 1 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. A rendőrök 11 személyt állítottak elő, közülük 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 4 esetben történt.Biharkeresztes.
HAON.HU


hirdetés