Videó: Nagymamája ölében halhatott meg a gyerek

Akt.:
Videó: Nagymamája ölében halhatott meg a gyerek
© Fotó: Matey István
Berettyóújfalu – Egy négyéves kislány halt meg abban a balesetben, amelyben egy traktor utánfutójának ütközött a békés megyei család járműve Berettyóújfalunál.

Két nagyszülő és nyolc-, illetve négyéves unokájuk ült a kocsiban. De csak a nagyobbik ült biztonsági ülésben, információnk szerint a kislány a nagymamája ölében ült, és kirepült a kocsiból, amikor karamboloztak. A Tények beszámolója:


Berettyóújfalu, Tépe - Egy személy életét vesztette a balesetben Tépe és Berettyóújfalu között. Egy békési idős pár tartott unokáikkal Berettyóújfalu irányába vasárnap este, amikor eddig tisztázatlan körülmények között autójukkal egy szarvasmarhákat szállító traktorba rohantak a 47-es számú főúto...

Berettyóújfalu - Mint arról korábban beszámoltunk, egy négyéves kislány életét vesztette vasárnap este egy balesetben, Berettyóújfalu közelében. Nagyszüleivel és nyolcéves bátyjával valószínűleg hazafelé tartottak a szakadó esőben, amikor az utánfutót vontató kisbuszuk egy traktornak csapódott. A...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés