Fenyővel és hóval is küzdöttek a hajdú-bihari tűzoltók

Fenyővel és hóval is küzdöttek a hajdú-bihari tűzoltók
© Illusztráció: Pixabay
Hajdú-Bihar – Zsákán a szén-monoxid-érzékelő jelzett be, a debreceni városháza tetején a hóhelyzet miatt kellett beavatkozni a hét első napján. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Egy tizenöt méteres fenyőfa dőlt az úttestre hétfő hajnalban Debrecenben, a Hosszúpályi úton. A fa forgalmi akadályt képezett. A megyeszékhely hivatásos tűzoltó kéziszerszámok segítségével távolították el a fát az útról.

Debrecenben, a Medgyessy sétányon nagyméretű fa a sétányra és villanyvezetékre dőlt, ezért a debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították.

Kétszáz négyzetméteres faépület lángolt hétfő délelőtt Debrecenben, a Kolónia utcán. A tüzet a debreceni hivatásos tűzoltók körülhatárolták, és négy vízsugárral valamint kéziszerszámok segítségével oltották el, a Hajdú-Bihar megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányításával. Az épületben gipszkartont, kőzetgyapotot és szerszámokat tároltak. A tűz során nem sérült meg senki, jelentősebb anyagi kár azonban keletkezett.

Délelőtt a debreceni városháza tetején nagy mennyiségű hó gyűlt össze, amely veszélyeztette a gyalogos- és a közúti forgalmat. A hajdúszoboszlói és a debreceni hivatásos tűzoltók gépezetes tolólétrán keresztül a havat kéziszerszámok segítségével eltávolították.

Hétfő délben Balmazújvároson, a Nagyhát tanyán egy nyolcméteres faág leszakadt egy épületre, amiben kárt is okozott. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a faágat eltávolították.

Szén-monoxid érzékelő jelzett be tegnap este Zsákán, a Sallai utcában. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók méréseket végeztek, amelyek kimutatták a veszélyes gáz jelenlétét a levegőben. A mentőszolgálat három embert megvizsgált, ők nem szenvedtek sérülést.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hortobágy - Egy kerékpáros vesztette életét a 33-as főúton hétfő este. A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint 2018. december 17-én 19 óra körül egy férfi az általa vezetett tehergépkocsival közlekedett a 33-as számú főúton, Hortobágy felől Tiszafüred irányába - olvasható a police.hu-n. A tá...

Debrecen - Teljes terjedelmében égett egy körülbelül kétszáz négyzetméter alapterületű, raktárként használt épület Debrecenben, a Kolónia utcában - közölte a katasztrófavédelem. A tüzet a debreceni hivatásos tűzoltók körülhatárolták és négy vízsugárral oltották. A beavatkozást a Hajdú-Bihar megy...

Hortobágy - Egy tehergépkocsi eddig tisztázatlan körülmények között elsodort egy kerékpárost a 33-as számú főút 71. kilométerszelvényében, Hortobágy közelében – tudatta a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság. Egy kerékpáros vesztette életét Hortobágy közelében. A jelenleg rendelkezésre álló ad...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés