Az erős szél miatt borult fel egy teherautó a 33-as főúton

A kép illusztráció
A kép illusztráció - © Fotó: Derencsényi István
Hajdú-Bihar – A Vekeri-tó jegéről pedig egy nagytestű kutyát kellett kimenteni szombaton. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Szombaton az erős szél miatt egy teherautó megcsúszott a 33-as számú főút kilencvenhatodik kilométerszelvényénél és az oldalára borult. A debreceni hivatásos tűzoltók áramtalanították a járművet. A teherautó vezetője nem sérült meg.

Debrecenben, a Hajó utcában egy tizedik emeleti lakás erkélyének a tetejéről a hó megcsúszott, és az épület előtti gyalogos- és gépjárműforgalmat veszélyeztette. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámokkal a havat eltávolították.

Egy idős ember rosszul lett lakásában Berettyóújfaluban, a Bessenyei lakótelepen. A berettyóújfalui hivatásos tűzoltók dugólétra segítségével az erkélyen át bejutottak a lakásba, és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

Késő délután egy nagytestű kutya a jeges Vekeri-tóra futott. Az állat súlya alatt a jég beszakadt, és így a partól harminc méterre a vízbe esett. A debreceni hivatásos tűzoltók létra segítségével bejutottak a kutyához, és kimentették a vízből.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Hajdúszoboszló, Nádudvar - Kerékpárost gázoltak Hajdúszoboszló és Nádudvar között, a gázoló elhajtott a helyszínről. Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre 2019. január 25-én 6 óra 30 perc körül arról, hogy egy személyautó elütött egy kerékpárost Nádudvar és Hajdúszoboszló között - olvasható a...Berettyóújfalu.
HAON.HU


hirdetés