Rengeteg faággal gyűlt meg a tűzoltók baja

Rengeteg faággal gyűlt meg a tűzoltók baja
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Ezen kívül egy méhésznek is segítettek a hajdú-bihari lánglovagok, de a Simonffy utcára is vonulniuk kellett meglazult vakolat miatt. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Az úttestre dőlt egy fa, és a fél útpályát elzárta tegnap hajnalban a 48-as számú főúton Debrecen közelében. A debreceni hivatásos tűzoltók motoros láncfűrésszel eltávolították a balesetveszélyes növényt.

Szintén forgalmi akadályt képzett egy sérült fa Hajdúnánáson, a Fürdő utcában tegnap hajnalban. A hajdúnánási hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével szüntették meg az út akadályt.

Faág mozdított el cserepeket egy ház tetejéről, és a gyalogosforgalmat is veszélyeztette tegnap délelőtt Debrecenben a Varga utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók a tetőcserepeket eltávolítva szüntették meg a veszélyhelyzetet.

Meglazult a vakolat egy társasház negyedik emeleti lakásának ablaka fölött tegnap délelőtt Debrecenben, a Simonffy utcában. A debreceni hivatásos tűzoltók kéziszerszámok segítségével szüntették meg a veszélyhelyzetet.

Megsérült és letört egy magasságjelző tábla Balmazújváros közelében, a Keleti-főcsatorna hídján. A balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók a veszélyessé vált jelzőtáblát kézi erővel távolították el.

Két méhraj család befogásához nyújtottak segítséget a debreceni hivatásos tűzoltók egy méhésznek tegnap késő délután. A méhész a tűzoltók segítségével gépezetes tolólétrán keresztül távolította el a méheket.

Leszakadt egy hatméteres fa ága tegnap kora este Hajdúböszörményben, a Szoboszlói úton. A hajdúböszörményi hivatásos tűzoltók motoros láncfűrész segítségével eltávolították a faágat.

Leszakadt és egy kereszteződésre zuhant egy faág tegnap esete Debrecenben, az István úton. A debreceni hivatásos tűzoltók kézi erővel eltávolították a forgalmi akadályt képező növényt.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés