Közösen oltottak a debreceni és az újvárosi tűzoltók

Akt.:
Közösen oltottak a debreceni és az újvárosi tűzoltók
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Mérőóraszekrény és faépület is lángra kapott csütörtökön Hajdú-Biharban. Ügyeleti hírek a katasztrófavédelemtől.

Tegnap délelőtt Debrecenben, a Bayk András kertben egy családi ház tetőgerendájánál az elektromos mérőóra szekrénye kapott lángra. A debreceni hivatásos tűzoltók kiérkezése előtt az ott élő idős ember megkezdte a tűz oltását. A tűzoltók egy vízsugárral az utómunkálatokat végezték el. Az épület tetőszerkezete nem károsodott a tűzben, így a ház lakható maradt. Az eset során nem sérült meg senki.

tz3

Fotó: katasztrófavédelem

Ötven négyzetméteres melléképületben keletkezett tűz Balmazújvárosban, a Fazekas Mihály utcában csütörtök kora délután. Az épület kazánházként működött, a benne tárolt tűzifára és háztartási eszközökre is átterjedtek a lángok. Az oltást a balmazújvárosi önkormányzati tűzoltók végezték. A tűz miatt jelentős anyagi kár keletkezett.

Egy újvárosi családi ház udvarán található kilenc négyzetméteres, faszerkezetű, hullámpala fedésű épület és a benne található tárgyak lángoltak csütörtökön kora este.

tz5

Fotó: katasztrófavédelem

A balmazújvárosi önkormányzati és a debreceni hivatásos tűzoltók több vízsugárral és kéziszerszámokkal oltották el a tüzet. Az eset során nem sérült meg senki.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar - Főleg műszaki beavatkozásokhoz vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók szerdán. Ügyeleti hírek. Debrecenben, a Civis utcában szerda hajnalban egy ember elesett a lakásában és nem tudott felállni. A helyi tűzoltók károkozás nélkül bejutottak a lakásba és a sérültet a mentőszolgálatna...Balmazújváros.
HAON.HU


hirdetés