Balmazújváros hírei

2018.05.28. 13:14

Sportvetélkedő színesítette a gyermeknapot

Balmazújváros - Sok óvodás családot mozgatott meg a gyermeknapi kavalkád.

Balmazújváros - Sok óvodás családot mozgatott meg a gyermeknapi kavalkád.

Az időjárás kegyes volt a Veres Péter Kulturális Központ és az Egyesített Óvoda és Bölcsőde Intézmény által szervezett városi gyermeknaphoz Balmazújvároson. Színes repertoárból válogathattak a gyermekek és a szüleik egyaránt, hiszen egy remek hangulatú családi gyermeknapot szerveztek a Veres Péter Kulturális Központ előtti téren.

Már 9 órakor megmozgatta a sportos ovisokat Tóth Gábor, Balmazújváros Sportjáért-díjas testnevelő tanár. A bemelegítést követően a várva várt sportvetélkedő nagy izgalmakat és tapsvihart tartogatott a délelőtti órákban. Az izzadt, ám korántsem fáradt ovisokat az arcfestés, a fekvőbicikli használata, az aszfaltrajzolás és körhinta is lázba hozta. A számtalan kísérőprogram végén előbb a Balmaz Kutyasuli bemutatója, majd a Cimbora együttes koncertje kötötte le a lurkók figyelmét. A délelőttöt közös ebéddel zárták a családok Balmazújvároson.

- Bánhegyi Zoltán -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!