Sport

2017.05.05. 16:20

DVSE: a tervek szerint utolsó meccsükre készülnek

Debrecen - Kállay Márk elmondta, szeretnék lezárni a szezont, és megszerezni a 11. helyet.

Debrecen - Kállay Márk elmondta, szeretnék lezárni a szezont, és megszerezni a 11. helyet.

Szerdán sikerrel vette az első akadályt a DVSE, mely a Pécs ellen harcolhatja ki a 11. helyet a férfi vízilabda OB I-ben. A felek két nyert meccsig küzdenek, a cívisvárosiak a hét közepén előnybe kerültek, miután 11–10-re verték a mecsekaljaiakat. Szombaton 16.30-tól a Baranya megyei egylet látogat a Debreceni Sportuszodába (a találkozóra a belépés ingyenes), amennyiben Komlósi Péter alakulata ismét győzni tud, eldől, hogy a 11. pozícióban zárja a 2016/17-es kiírást.

Türelmesen!

– Nehéz küzdelem volt, de megoldottuk. Többgólos hátrányt tudtuk ledolgozni, a legvégéig küzdöttünk, volt tartás a csapatunkban, erre lesz szükségünk ezúttal is – fogalmazott Kállay Márk, a DVSE rutinos csapatkapitánya, aki legutóbbi összecsapásukon öt másodperccel a vége előtt szerezte meg a győzelmet jelentő találatot. Mint mondta, reméli, most nem az utolsó pillanatokban dől el a derbi, bár ha úgy lesz, azt sem bánják, csak nyerjenek.

– Szeretnénk lezárni a szezont, és ehhez mindent bele kell adnunk. Bár foghíjasan tudunk csak kiállni, mivel Süveges Máté is megsérült, eltört az ujja, de így is egyértelműen diadalra készülünk. Nyilván riválisunk is szeretné behúzni a meccset, ezt nem hagyhatjuk, igazi presztízscsata vár ránk. A pécsieknél van két játékos, akiket érdemes szorosabban fogni, azt hiszem, ha betartjuk az utasításokat, nem lehet baj. A középmezőnyben úgy hiszem, mindenkinek van esélye a másik ellen, nüanszok döntenek csak egy-egy mérkőzésen, észnél kell lenni! Szoros derbire számítok, ami a harmadik, negyedik negyedben dőlhet el, addig muszáj lesz türelmesnek lennünk – vélekedett a balkezes szélső.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!