Asztrológia

2015.12.13. 08:56

Napi horoszkóp – 2015. december 13.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Megvan Önben most az a képesség, hogy megoldja mások problémáját. Ezért legyen nyitott és érdeklődő, hogy szerettei megnyissák Ön előtt a szívüket. A mai napon végre nem nyomasztják kötelezettségek, így sokkal felszabadultabban adja át magát másoknak, látja az utat, amelyen érdemes elindítani azokat, akik tanácsért fordulnak Önhöz. Eközben észrevétlenül választ kaphat olyan kérdésekre is, melyek az elmúlt napokban foglalkoztatták.

Bika

04.21 – 05.21

Az emberi kapcsolatok mindig is fontos szerepet kaptak az életében, bár néha hajlamos volt megfeledkezni róluk Most azonban ismét feltámad Önben a vágy, hogy rég nem látott ismerősökkel beszéljen, ezért telefont ragad, hogy találkozóra hívja barátait, távolabbi rokonait. Ne vegye zokon, ha elzárkóznak, hiszen a hirtelen támadt érdeklődés gyanakvást ébreszthet bennük. Fogadja meg inkább, hogy sűrűbben keresi őket.

Ikrek

05.22 – 06.21

Próbáljon megnyugodni, mert az idegeskedésével másokat is megfertőzhet, ami csak tovább növeli a feszültséget. Egy olyan problémával kell megküzdeniük, amihez összefogásra lenne szükség, de ha csak kiabálnak, nem jutnak közelebb a megoldáshoz. Szellőztessék ki mindannyian a fejüket és egyezzenek meg abban, mi lehet az elfogadható eredmény. Ha már ez megvan, akkor lehet megkeresni az oda vezető utat.

Rák

06.22 - 07.22

Vonuljon félre, hiszen ezzel a gonddal egyedül kell megbirkóznia. Saját maga teremtette, nem várhatja el, hogy most mások oldják meg. Ráadásul még azt sem tudja megmondani, mit tartana elfogadható eredménynek, így az utat sem tudja kijelölni, amin el kellene indulnia. Ha már kicsit megnyugodott, könnyebben jönnek a gondolatok, éppen ezért lenne fontos, hogy kiszellőztesse a fejét, mielőtt végképp belelovalná magát a helyzetbe.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Türelmetlen és ezzel csak tovább rontja a levegőt maga körül. Nem várhat segítséget, ha képtelen megfogalmazni a problémákat és utána végighallgatni másokat, ha megoldásokat kínálnak. Most a gyorsaság nem lehet a cél, inkább megfontoltan kell belevágnia. Mérje fel a lehetőségeket, vegye figyelembe az elhangzottakat, és ha úgy érzi, ne is induljon el azonnal az úton, várja meg, míg lecsillapodnak a kedélyek.

Szűz

08.24 - 09.23

Hiába is próbál segítséget kérni, valahogy úgy érzi, a tanácsok, melyeket kap, nem hasznosíthatóak. Ettől függetlenül hallgassa meg azokat, majd vonuljon vissza és mérlegeljen. Végül egymaga fogja kitűzni a célokat és kijelölni az utat, de valahol mélyen mégiscsak beépülnek a figyelmeztetések és így elkerülhet számos olyan buktatót, amik a fejtörést okozták. Ha megszületett a döntés, ne habozzon megosztani azt a szeretteivel is.

Mérleg

09.24 - 10.23

Ez a nap nem a sikerek miatt marad emlékezetes. De feledhetetlenné teheti, ha nyitott szívvel közeledik a szerettei felé, hiszen olyan megbúvó feszültségeket simíthatnak ki, melyek megnehezítették a hétköznapokat. Nehezen nyílnak meg egymás előtt, hiszen mélyről kell a felszínre hozni a problémákat, de érdemes most nem meghátrálni, hiszen mindannyian készen állnak arra, hogy kidolgozzák a közös válaszokat.

Skorpió

10.24 - 11.22

Nehéz lesz olyan megoldást találni, amelyik minden fél részére elfogadható, de ha nem válnak idegessé és nem adják fel az első nézeteltérés felmerülésekor, akkor képesek lesznek végül rossz szájíz nélkül felállni az asztaltól. Az természetes, hogy mindenkinek engedni kell, de ha ezt úgy teszik, hogy az egymás iránt érzett szeretet és tisztelet diktálja, akkor máris könnyebb elfogadni a végül kitűzött közös célt.

Nyilas

11.23 - 12.21

Most nem segítenek a megszokások, egy teljesen új úton kell elindulnia. Ebben segítségére lehetnek a szerettei, de csak akkor, ha beavatja őket a céljaiba. Olyan kérdésekre is választ kaphat tőlük, melyeket még fel sem tett magának. Ha már tudja, hova tart, ne feledkezzen meg arról, hogy ugyanúgy Ön is lehet támasza másnak, ahogyan most a családja állt Ön mellé. Vegye észre, kinek lehet szüksége az Ön tudására, tapasztalatára.

Bak

12.22 – 01.20

Nem köti le a figyelmét az, amivel foglalkozik, folyamatosan új célokat próbál kitűzni maga elé. Ezzel csak azt éri el, hogy egyre elégedetlenebb, hiszen hibázik, gyűlnek a megválaszolatlan kérdések. Tegye félre csak öt percre a teendőket és gondolja át, miért ennyire elégedetlen a jelenlegi helyzetével, miért akar mindenáron új úton elindulni. Ha nem csak a csalódásokat veszi számba, hanem a sikereket is, rá fog ébredni, hogy éppen ott tart az életében, ahol lennie kell.

Vízöntő

01.21 - 02.19

Ne az újban keresse a szépséget, hanem az elért sikerekben. Ha mindig csak rohan előre, észre sem veszi, mennyi szépség mellett halad el. Ideje lassítani, akár meg is állhat kicsit. Mindezt persze ne egyedül tegye, ossza meg szeretteivel is a nyugodtságát, elégedettségét. Az az élmény, amit közösen élnek meg csak még inkább összekovácsolja Önöket és erőt ad ahhoz, hogy a gondokban se engedjék el egymás kezét.

Halak

02.20 - 03.20

Ott keresi az izgalmakat, ahol erre semmi esélye. Tudja le inkább a kötelezettségeit és nyisson a környezete felé. Ott lelhet rá végül a hőn áhított élményekre, ahol nem is számít rá. Bár azt gondolta, Önnek már nem tudnak újat mutatni a közeli ismerősök, családtagok, végül a meglepetés nem marad el. Engedje, hogy az ingerek átjárják a szellemét, hiszen ez igazi felfrissülést hozhat a megszokott életébe is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!