Asztrológia

2015.09.24. 08:28

Napi horoszkóp - 2015. szeptember 24.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak Önnek a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos

03.21 – 04.20

Felmerülnek bizonyos problémák, amelyek teljes figyelmet követelnek. Sajnos nincs lehetősége kikapcsolódni, Fáradtnak érzi magát, az akadályok leküzdése meghaladják az erejét. Nem szégyen segítséget kérni. Egyedül ugyanis képtelen lesz úrrá lenni a helyzeten, annak pedig semmi értelme, hogy az önfejűsége miatt az elmúlt időszak minden eredménye füstbe szálljon. Az igazi tudás felismerni a korlátainkat.

Bika

04.21 – 05.21

Nem úgy alakul a napja, ahogyan azt elképzelte, ráadásul a környezetében élőkkel is komoly vitába keveredik. A legjobb lenne kivonulni a világból, ezt azonban nem teheti meg. Számítanak Önre, így a legfontosabb, hogy mihamarabb önmagára találjon. Csak így érheti el ugyanis, hogy ismét az Ön kezébe kerüljön a kezdeményezés, amely elengedhetetlen ahhoz, hogy azt tudja nyújtani, amit várnak Öntől.

Ikrek

05.22 – 06.21

Felborulnak az elképzelései és ezt jelenleg el kell fogadnia. Hiába is küzdene, hogy ismét magához ragadja a kezdeményezést, nem sikerülhet. Nincs meg Önben ugyanis a szükséges határozottság és elszántság. Elég egy apró akadály és máris elbizonytalanodik. Ezért azonban ne a környezetét hibáztassa, ugyanis nem ők tehetnek arról, hogy az elvárásai túlzóak, a lehetőségek pedig jelenleg még korlátozottak.

Rák

06.22 - 07.22

Nem várt nehézségek támadnak, amely azonban most nem arra sarkallja, hogy megoldja. Úgy érzi, képtelen tisztán gondolkodni, úrrá lesz Önön a kétségbeesés. Nyugalomra és türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy kijuthasson abból a gödörből, ahova tulajdonképpen saját magát sodorta. A türelmetlensége okozta a bajt,képtelen volt kivárni ugyanis a megfelelő alkalmat, kapkodott és nem vette észre a figyelmeztető jeleket.

Oroszlán

07.23 - 08.23

Úgy érzi, túl szigorúak Önnel szemben. Még azért is Önt teszik felelőssé, amihez semmi köze nem volt. Kár vitába szállnia, egyszerűen hagyja, hogy Önön töltsék ki a mérgüket. Bár nehéz hallgatnia, hisz ez ellentmond az elveinek, mégis ez az egyetlen megoldás arra, hogy elkerülje a heves vitákat. Az idő Önt fogja igazolni és megkapja majd a kárpótlást a mai napért, erre gondoljon, miközben küzd az Önben tomboló belső feszültséggel.

[poll id="4"]

Szűz

08.24 - 09.23

Ne akarjon döntőbíró lenni, ugyanis nem úszhatja meg, hogy valakinek ezzel ne okozzon komoly törést. Ez egy olyan helyzet, ahol nem lehet igazságot szolgáltatni, éppen ezért az a legjobb, ha kimarad belőle. Ezt megteheti, ha már korán reggel igyekszik úgy összeállítani a teendői listáját, melybe elmenekülhet és nem igényel majd segítséget a megoldásukhoz. Az idő elrepül, ha nem marad ideje figyelni a környezetében zajló eseményekre.

Mérleg

09.24 - 10.23

Azt egyből észreveszi, ha nem látják szívesen és ezért az az érzése támad, sehol nincs maradása. Pedig ha nyitott szemmel járna, azt is megtapasztalhatná, hogy bizonyos körökben kifejezetten adnának a véleményére. Ne engedje, hogy az elkeseredettség legyen az úr, távozzon angolosan, ha kinézik, de ha valahol kérdezik, válaszoljon őszintén. Ha így tesz, újra megtalálja azt a magabiztosságot, amelyre aztán a későbbiekben is támaszkodhat.

Skorpió

10.24 - 11.22

Érzelmek viharát éli meg egyetlen nap alatt. Miközben az egyik pillanatban még feldobott, vidám és magabiztos, elég egyetlen szó, hogy magába roskadjon és elveszítse a hitét önmagában. Pedig a kritika nem azért hangzik el, hogy az Ön kedvét szegje, inkább tanácsnak szánják, mellyel éppen az érdekérvényesítő-képességét kívánták javítani. Éppen ezért hallja meg a jobbító szándékot és legyen újra az az önfeledt ember, aki reggel volt.

Nyilas

11.23 – 12.21

Érdemes lenne elgondolkodnia, valóban az-e a helyes út, amelyet Ön jelölt ki. Ha alaposabban utánagondol az elmúlt napokban elhangzott javaslatokról, találhat közöttük olyat, amely megkönnyítené a helyzetét. Ehhez azonban arra lesz szüksége, hogy kivételesen ne azt nézze, ki mondta, hanem hogy mit. A helyzetet valóban Ön ismeri a legjobban, azonban gyakran a megoldáshoz épp arra van szükség, hogy kívülről szemléljük a dolgokat.

Bak

12.22 – 01.20

Higgyen magában és a képességeiben, ne engedje, hogy a beszélgetések, melyeket a mai napon folytat, elbizonytalanítsák. Mivel jelenleg nem érzi kellően határozottnak magát, érdemes azonban kerülnie azokat a témákat, amelyeket szívéhez közel állónak gondol. Minél hamarabb tud visszavonulni, annál több ideje jut arra, hogy dolgozzon az önbizalmán. Úgy juthat túl ezen az időszakon a leggyorsabban, ha a sikereit veszi számba és abból táplálkozik, a kudarcokat most felejtse el egy időre.

Vízöntő

01.20 – 02.19

Hajlamos lehet a bolhából is elefántot csinálni, különösen akkor, ha érzi, ebből kiadós veszekedést kovácsolhat. A belső feszültség levezetésének nem éppen a legjobb formáját választja, ha arra törekszik, minél több embert haragítson magára. Érdemes lenne inkább feltárni az okokat és azt orvosolni. Ha ehhez egy barátra van szüksége, akinek kiöntheti a lelkét, ne habozzon telefon után nyúlni.

Halak

02.20 - 03.20

Bár úgy érzi, kézben tartja a dolgokat, a túlzott magabiztosság nem mindig jó tanácsadó. Túl erőszakosnak tarthatja ugyanis a környezete, ha mindenáron érvényre kívánja juttatni az akaratát anélkül, hogy másokat meghallgatna. Ha nem is fogadja meg az elhangzottakat, azért még ne fojtsa bele a szót másokba. Egyszerre egy feladatra összpontosítsa a figyelmét, mert a szétszórtság – melyre egyébként is hajlamos – komoly bajba sodorhatja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!